- 8 Şubat 2015
- 22
- 14
-
- Konu Sahibi sevgicicegim
iyi akşamlar mini hanım bende eşimin işi nedeniyle öznur hanıma gittim lokmandaki ama memnun kalmadım pek umursamıyo hastalarını vanda yaşıyorum ve 2 yıldır çoçuk isityoruz olmuyo bende iyi bir doktor arıyorum siz bulabildinizzmiKonuyu tekrardan canlandıracağım ama bende Van'da güveneceğim bi doktor arıyorum. İhsan Rua çok uygun gelmedi maddiyat açısından. Konu açılalı çok olmuş burda daha önce sorup deneyim kazanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Bende görevim nedeniyle Van'da yaşıyorum lokman hekim hayat hastanesinde bulunan Yasemin Karaman adlı doktora kesinlikle gitme kendisi yanlızca paragöz ve işinde çok umursamaz insan kandırmaya çok iyi bilen biri. Takipli hastalarını günlük kotam doldu diyerek başka doktorlara yönlendiriyo kotası dolunca o hastadan para kazanamıyomuş Acil bi durumda asla kendisine ulaşamazsın yazıklar olsun böyle doktoraVan ds önerebileceğiniz iyi bilgili bir doktor arıyorum.Sorunlu bir gebelik yaşıyorum
Cok kötü ya güvenebilcegimiz bir doktor bulamıyoruz özel hastanelerde bileBende görevim nedeniyle Van'da yaşıyorum lokman hekim hayat hastanesinde bulunan Yasemin Karaman adlı doktora kesinlikle gitme kendisi yanlızca paragöz ve işinde çok umursamaz insan kandırmaya çok iyi bilen biri. Takipli hastalarını günlük kotam doldu diyerek başka doktorlara yönlendiriyo kotası dolunca o hastadan para kazanamıyomuş Acil bi durumda asla kendisine ulaşamazsın yazıklar olsun böyle doktora
pahalı gelmezse ihsan ruayı öeneririm üçreti 200 tlGülsüm feyza kızıltana giden varsa tecrübelerini paylasabilir mi
Ücreti fazla benim için canım yapahalı gelmezse ihsan ruayı öeneririm üçreti 200 tl
Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz acabaKonu acilali baya ous ama bende sormak istiyorum gebeligim biraz riskli ve iyi bir doktor arıyorum ilgili bilgili dikkatli Van a yeni taşınacağız bilgisi tecrübesi olanlar fikir verir ise çok mutlu olurum