Van Gogh Alive/İstanbul

TapDancer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
23
1
36
İstanbul
Bu aralar en çok gitmek istediğim etkinliklerden biri. Tabloların içinde oturabiliyor, 3 boyutlu eserlerin arasında gezinebiliyorsunuz. Sanatsal-kültürel-tasarımsal etkinliklerin bu arada yoğunlaştığı Tophane-Karaköy civarında yine bu etkinlik de.

haftasonu da serginin açık olması çok güzel

Van Gogh Alive is a traveling exhibition presented by Grande Exhibitions creators and producers of museum touring exhibitions. detaylı bilgi için bakabilir merak edenler. Çocukların da çok ilgisini çekebilir hem de böyle üç boyutlu olunca, ailecek bile gidilebilir :)

Verdiğiniz link için teşekkürler..Ben de çok merak ediyorum bu sergiyi,en kısa sürede gitmeye çalışacağım...

Ben de fırsat kolluyorum gitmek için...
Farklı bir tecrübe olacağı kesin...

arkadaşlar ne zamana kadar devam ediyor sergi bileniniz var mı? zamansızlıktan hala gidemedim

Ben gittim bu sergiye,gidecek arkadaşlar beklentilerini yüksek tutmasınlar.Aslına bakaranız slayt show gibi bişey ama müzikler ve ortam süper.Gerçek tablolar yok,ayrıca reklamda gördüğünüz gibi 3 boyutlu değil.Yalnız çıkınca fotoğraf çektirebliyosunuz ,çektirdiğiniz fotoğrafı tablonun içine monte ediyorlar, o güzel.Dediğim gibi beklentilerinizi yüksek tutmayın,yine de bi gidip görmek lazım ,ne de olsa adı üstünde van gogh alive the experience,deneyimlemek lazım:)

Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…