Van da bildiiniz iyi bir Doktor ltfen

dilmuh

hosgeldin oglum
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
7.490
4
kızlar vanda bildiğiniz iyi bir doktor varmı bana yardım edin nolur.tayinimiz vana çıktı ama orda tanıdığım kimse yok.

vanda tanıdığım birçok kişinin doğumunu o doktor yaptırdı hepsi çok memnundu hastanede iyi bir hastane.

arkadaşlar bu güven hastanesinin internet sitesi var mı? ben bulamadım.ben de 3 ay sonra doğum yapıcam inşallah. umarım safiye hanım hala orda çalışıyordur.

slm kızlar benim de eşimin van 'a tayini çıktı. benim de en büyük korkum iyi bir doktor bulamamak. aslında doğumda istanbul'a gelmek istiyorum ama şartlar nasıl olur bilemiyorum.

benim çok yakın arkadaşım 2 doğumunuda safiye hanıma yaptırdı.bu arada arkadaşımın eşide doktor yani iyi olmasa ona götürmezdi zaten. hamileliği boyunca çok güzel tavsiyelerde bulundu. arkadaşımla ben aynı zamanlarda hamile olduğumuz için bende onlardan faydalanıyordum. Hastaneninde çok temiz olduğunu söyledi.tabi sizde araştırın yine de.

slm kızlar benim de eşimin van 'a tayini çıktı. benim de en büyük korkum iyi bir doktor bulamamak. aslında doğumda istanbul'a gelmek istiyorum ama şartlar nasıl olur bilemiyorum.

ben araştırdım van hastane konusunda çok iyiymiş bir sürü özel hastane varmış.doktorları genelde profmuş.biz haftaya gidiyorum kısmetse bakcam bakalım benim burdaki doktorda söyleyecek doktor ismi gitcem onada safiye hanımada

kızlar eşimin görevi dolayısıyla vandayız, ben divan hayat hastanesinde engin beye gidiyorum çok memnunum, tavsiye ederim. onun dışında istanbul hastanesinde özlem hanımla eşi var ama ben engin beye gidiyorum.

benim arkadaşımda safiye hanımda dogum yaptı çok memnun kaldı..

kızlar ben medicalparkta murat beye gidiyorum çok memnun kaldım.çok ilgili bi doktor.

Ben anadolu tıp merkezinde zeynep hanıma gidiyordum çok memnun kaldım ama kendisi doğuma girmiyor. Eşinin (Murat Bakacak) medikalde çalıştığını söylemişti. O doğuma giriyormuş.Şimdi 7,5 aylık hamileyim oraya gidebilirim.Hastane de güzel diyorlar.

ben murat beye gidiyorum ilgili bi doktor.

Medikal parkta randevu almak sıkıntılı diye duydum öyle mi gerçekten? Telefonla arayıp istediğimiz güne randevu alabiliyor muyuz?

Medikal parkta randevu almak sıkıntılı diye duydum öyle mi gerçekten? Telefonla arayıp istediğimiz güne randevu alabiliyor muyuz?

yooo arıyosun alıyosun randevunu hiç öyle bi sıkıntı olmadı bende.bazen doktor doğuma falan gitmiş oluyo o sıkıntı oluyo ama başka biey yok bildiğim kadarıyla.ya murat beyin muayenehanesi varmıymış biliyomusun sen

slm kızlar geç oldu belki ama ben de murat beye gidiyorum. safiye hanımdan burda kimse memnun değil. bi çok kişiyle görüştüm. murat bey gerçekten çok ilgili ve bilgili bi doktor. tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…