- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- Konu Sahibi Misirpatlagi
Merhaba arkadaşlar. Van, Adıyaman, Bitlis, Batman illeri ve ilçeleri hakkında olumlu-olumsuz önerileriniz bilgileriniz var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her cümlenin altina imzamı atarım. 3 yıl Muş Malazgirt ilçesinde görev yapmış bı öğretmen olarak. Atanma hevesiyle ideallerle giden her öğretmenin özellikle bekar bayan öğretmenlerin bu kadar hevesinin kırıldığı bu kadar ezilip mağdur edildiği ego tatmini yapıldığı başka bı yer görmedim. Mesleğimi çok seviyorum ama kaç kez istifa etmeyi düşündüm müdür terörü yüzünden. Yıldırmak için ellerinden geleni yapiolar her konuda siz suçlu eksik bilgisiz beceriksiz oluyorsunuz. Emeklerinizi kimse görmediği gibi size sürekli yatan kaytarmaya calsian memleketine kacmk için gece gündüz bahane arayan insan muamelesi yapılıyor. Müdürler genelde MEB e sirtinu dayamış yolsuzluk ahlaksızlık haksızlık dizboyu. Bunları siz goruo ama bı yere şikayet edemiyorsunuz hakkınızı arayamiyorsunuz. Müdürün okulda yaptığı yolsuzluğu MEB e anlattigimda resmen MEB müdürü tarafından tehdit edildim. Etrafındaki olayları görme diye susturuldum. Çok sıkıntı yasadm ve aglaya ağlaya tayinimi istediğimi bolirim. Müdür tayin belgemi bile gıcıklık olsun diye günlerce onaylamadi. Öğretmen düşman gibi davranıyorlar. Ama batıya gelince öğretmen olduğumu hissettm. Size tavsiyem doğuda başınızı önünüze eğip 3 yliinizi sorunsuz doldurmaya calsiin kimseyi şikayet etmeye adalet aramaya hak aramaya kalkmayın. Malesef sizi fisleyip yıldırmak için ellerinden geleni yapiolar. Benm mudurum beni susturmak için performan değerlendirme notumu aşırı düşük bı not verip meslegimden bile etmeye çalıştı. Sonra insanalr doğuda kalmak istemiyor diye ırkçılığa getiriliolar işi. Gençlerin emegini bu kdr sömüren sözde idareci geçinen devleti soyan hiç bı idareci musveddesine hakkımı helal etmiyorum.Bitlis Adilcevazda görev yaptım. İlçe çok güzel terör sorunu ilçe merkezde yok ama bazı köyler aşırı sıkıntılı. Bu bölge doğa olarak harika olsa da insanlar sürekli problem cıkarıyor. Milli eğitim ve okul idarecileri öğretmeni kendileri tarafından ezilmeye gelmiş toy öğretmen olarak görüyorlar. Sürekli saçma sapan şeyler oluyor sürekli bir sorunun ortasındasınız. Şartlar çok kötü, Veli çocuğu okula değil inşaata gönderiyor. Kızlar evde tandır yapılacak sebebiyle sınav günü okula gelmeyebiliyor ama çocukların düşük netlerinin hesabı herkesin önünde çok ağır bir üslupla öğretmenden soruluyor. Her işinizi yarım yamalak yapıyorlar ve sanki size iyilik ediyormuşçasına böbürleniyorlar. Milli eğitimde çalışan memurdan sokaktaki manava kadar öğretme dedikodusu had Safada. Kaç kez istifa düşündüm anlatamam. Hayatımın en kötü günlerini orada geçirdim. Bir anda köyde biri birini vuruyor haydi kan davası. Delirmemek mümkün değil çok ağır şeyler gördüm, psikolojim mahvoldu. Zaten ulaşım inanılmaz zor. Bitlis’te terör sorunu olmayan zaten iki ilçe ahlat ve adilcevaz. Tatvan il merkezi gibi. Küçük bir avmsi bile var. Ama orda da ara ara eylemler vs yapılabiliyor orası biraz daha karışık. Diğer ilçeler yazılmaz. İl merkezi çok kötü. İnsan boyu karlar kış boyu kalkmaz. İki kişi birbirimize tutunup kara bata çıka sınava gitmiştik.
Van da Edremit en iyi ilçesi en sakin en güzel. Puanı çokyüksek tabi. Gevaş ve erciş de güzel. Bunlar zaten göl kıyısında gelişmiş i
Van merkez de çok güzel. Herhangi bir Anadolu ilinden daha gelişmiş sürekli cıvıl cıvıl fakat siyasi bir durum söz konusu olduğunda, bir miting olduğunda evden çıkmamalısınız. Ortalık karışmaya çok müsait ve genel olarak terör yanlısı.
Adıyaman çok sakin bir yer. Orda daha rahat edersiniz.
Her cümlenin altina imzamı atarım. 3 yıl Muş Malazgirt ilçesinde görev yapmış bı öğretmen olarak. Atanma hevesiyle ideallerle giden her öğretmenin özellikle bekar bayan öğretmenlerin bu kadar hevesinin kırıldığı bu kadar ezilip mağdur edildiği ego tatmini yapıldığı başka bı yer görmedim. Mesleğimi çok seviyorum ama kaç kez istifa etmeyi düşündüm müdür terörü yüzünden. Yıldırmak için ellerinden geleni yapiolar her konuda siz suçlu eksik bilgisiz beceriksiz oluyorsunuz. Emeklerinizi kimse görmediği gibi size sürekli yatan kaytarmaya calsian memleketine kacmk için gece gündüz bahane arayan insan muamelesi yapılıyor. Müdürler genelde MEB e sirtinu dayamış yolsuzluk ahlaksızlık haksızlık dizboyu. Bunları siz goruo ama bı yere şikayet edemiyorsunuz hakkınızı arayamiyorsunuz. Müdürün okulda yaptığı yolsuzluğu MEB e anlattigimda resmen MEB müdürü tarafından tehdit edildim. Etrafındaki olayları görme diye susturuldum. Çok sıkıntı yasadm ve aglaya ağlaya tayinimi istediğimi bolirim. Müdür tayin belgemi bile gıcıklık olsun diye günlerce onaylamadi. Öğretmen düşman gibi davranıyorlar. Ama batıya gelince öğretmen olduğumu hissettm. Size tavsiyem doğuda başınızı önünüze eğip 3 yliinizi sorunsuz doldurmaya calsiin kimseyi şikayet etmeye adalet aramaya hak aramaya kalkmayın. Malesef sizi fisleyip yıldırmak için ellerinden geleni yapiolar. Benm mudurum beni susturmak için performan değerlendirme notumu aşırı düşük bı not verip meslegimden bile etmeye çalıştı. Sonra insanalr doğuda kalmak istemiyor diye ırkçılığa getiriliolar işi. Gençlerin emegini bu kdr sömüren sözde idareci geçinen devleti soyan hiç bı idareci musveddesine hakkımı helal etmiyorum.
İnsanın psikolojisini o kdr bozuyorlar ki hocam. Ben bı sene boyunca batidaki hocalar bana insanca selam veddginde bile sasirdm. Ben doğuda neeler yaşamışım ne saçma insan musveddelerine maruz kalmışım nasi dayanmisim diye kendime sasirdmAh bi anlatsam neler yaşadığımı..
Görevim bitti şükür ben de memleketime geldim ama orada geçirdiğim günleri, yaşadığım saçmalıkları anlatsam günlerce anlatırım.
Ay nolur biz sizinle tanışıp kahve içelim. Resmen beni anlatıyosunuz. Batıya gelince okulda biri selam verdiğinde acaba altından ne çıkacak diye kuruntu yapıyordum. Bi zaman sonra herşeyin normal olduğunu, aslında ANORMALi bizim doğuda yaşadığımızı, bundan sonrasının güzel olacağını anlayınca ne kadar paranoyaklaştığımı da anladım. Ne rezilliklere katlanıp ne pislik insanları idare etmek zorunda kalmışız. Allah bir daha düşürmesin..İnsanın psikolojisini o kdr bozuyorlar ki hocam. Ben bı sene boyunca batidaki hocalar bana insanca selam veddginde bile sasirdm. Ben doğuda neeler yaşamışım ne saçma insan musveddelerine maruz kalmışım nasi dayanmisim diye kendime sasirdm
Amin inşallah hocam. Konuşmak isterseniz sosyal medyadan takiplesebiliriz hocam isterseniz.Ay nolur biz sizinle tanışıp kahve içelim. Resmen beni anlatıyosunuz. Batıya gelince okulda biri selam verdiğinde acaba altından ne çıkacak diye kuruntu yapıyordum. Bi zaman sonra herşeyin normal olduğunu, aslında ANORMALi bizim doğuda yaşadığımızı, bundan sonrasının güzel olacağını anlayınca ne kadar paranoyaklaştığımı da anladım. Ne rezilliklere katlanıp ne pislik insanları idare etmek zorunda kalmışız. Allah bir daha düşürmesin..