• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vampirlerrr !!! Raven Hart - Savannah serisi acil sorum varrr

ironicc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
349
1
116
Kocaeli
arkadaşlar herkesin ilgi alanına girmeyebilir ama vampirler,kurtadamlar gibi yaratıkların içinde geçtiği romanlara bayılıyorum en son raven hartın 5li savannah serisini okudum.tek kelimeyle müthiş resmen yaşadım okurken kayboldum satır aralarında:69:...
cazibe
sır
öpücük
ihanet
intikam kitapların isimleri bunlar...
gelelim soruma..
5 kitabıda okudum bitirdim fakat olaylar bitmediki havada çoğu şey netten baktım 6.kitap gelecek diye bi bilgi yok heryerde 5li seri diyor acaba bu konuda bilgi sahibi olan var mı çok önemli benim içinn çatlayacam meraktan olaylar sonlanmadığı için evli barklı hatunum vampir williama aşık oldum yaw:54: :) hehe..neyse umarım forumumuzdan bilgisi olan çıkar...acaba serinin devamı farklı bi isim altındamı devam edecelk ne olacak merak içindeyim :(

bende aynı dertten muzdaribim.raven hart ın kendi sitesine de girdim ama konuyla ilgili bir açıklama yok malesef.sinir oldum sinir:))

kesinlikle yani hiç bir konu bitmedi fitil oldum ama şey çok mantıklı başka bir seriyle devam etmesi falan ben raven hart sitesine baktım orda savannah vampires die bi bölüm açılmış çok yakında diodu inş. olur yoksa anlayamadım yani noldu connieye noldu melephia ya falan baya baya bitmedi kitap :((((((((((((((

Bitmeyen kitap serilerine uyuz oluyorum. Bu ne ki yaaa? :@ :(
Umarım devam eder. Aksi takdirde beynime şu şekilde kazıyacağım: Anlatımı süper, kurgusu süper ve sonunda çikolatası elinden alınmış çocuk gibi bırakan yarım kalmış zevk dünyası... :47:

Back