• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vallahi dalga geçiyorlar ..milleeet mac fiyatları şok!!!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
0
Yer
İstanbul
az evvel nette dolanırken bi site buldum hemde bildiğinifz böle dandirik biyer değil normal site.
el uzerinden deil firmadan satıyorlar.
istanbulda biçok yerde mac yok.
ancak adamların fiyatlarına bakın!!
3 tl kalem 10 tlye fondöten far. yaa ciddi sahte dicem ama sol tarafta markaları kullanmış

yorummm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdaki ürünler fake olmasın ..

Bende bir siteden alışveriş yaptım bilindik bir site max factörün rimelini aldım ucuz diye bir geldi çok kötü çıktı sanırım orjinal değildi:31:

valla ona bakıyorum sabahtır.
arkadaşlarrr
heyy millett
nerelerdesiniz.
birde adam armalı bloklu resmi site açmış ya.
hadi şu gittigidiyorda satanlar neiiise

ama yukarda max factor yazıyor allah ALLAH yaa.
bu konu çözülür inş adam elinde kalanları fln satıyorsa depolardan temin ediyorsa doğru olabililrr

ben tester için kullanılan ürünlermiş die biliorum ama belki de öledir ben de gordum şimdi cok ucuz

bir tek makyaj temizleme ürünleri çok pahalı diğerlerine göre:D
biz sürdük dandik makyajı çıkarın çıkarabilirseniz diye kaliteli makyaj temizleme ürünü koymuşlar herhaldeee.

Ben de o uygun fiyatlı ürünlerden satıyorum. Kozmetik sitem var. Kendim de kullanıyorum, etrafımdakiler de. Herkes çok memnun. Müşterilerim de çok memnun. Hiçbir şikayetleri yok. Çakma ürünler yok mu? Tabiii var! Bunların çakma olduğu anlaşılıyor. Amblemlerinden, yazılarından vs. Mesela Loreal yerine Loreil yazılı ürünler var. Bunlar piyasada çok daha ucuz; ama ben çakmalarını almıyorum ve satmıyorum; çünkü güvenemiyorum. Tedarikçim çakma satmıyor; ama tedarik edebiliyor. Yalnız vermek istemiyor kalitesiz ürünler olduğu için. Ben ürünlerin kalitesini gördükten sonra ömür boyu çok para verip mağazalardan almam yani. Çünkü artık onlara da güvenmiyorum ve fark olmadığını düşünüyorum. Bu ürünler çin malı değil, yabancı ülkeden getirilen ürünler. İnternette satılanların da hepsi aynı. Pahalı olanlar orijinal ya da ucu olanlar orijinal değil diye bir şey yok. Madem güvenmiyorsunuz alacağınız yerden iade hakkı isteyin. Sonuçta ürünü kullanmadığınız takdirde iade hakkınız var.

Back