• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vallahi biri elimde kalacak artık!!!!

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
sinirimi öfkemi nasıl anlatsam bilemiyorum.insanlar ne sanıyor ki kendini.bir yaşında çok tatlı bir kızım var maşallah.mıknatıs gibi insanların bakışlarını çekiyor.ama sadece onla kalsa keşke.herkes dokunmaya çalışıyor hemen yaaaaaa........
bir anda dokunuyorla yüzüne eline...ayy kuduruyorum...yasakkelimebirkaç kişiyi engelledim uyardım ellemeyin lütfen diye:mymeka:.millet benle kavga ediyor kendi çocuğumu elletmiyorum diye...manyak mıdır nedir bu insanlar?kimbilir nerelerine neye dokunup elliyorlar.hasta mıdır nedir bilemem ki...uufff tanımıyorum ki....tamam bende çok temiz titiz biri değilim ama zaten yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava herşey bozuldu artık.bi de emekliyor.aldığı mikrop yeter yavruma.
napıcam valla bilemiyorum.sokağa çıkmak istemiyorum ...ama mecburum..insanlar ne sanıyor kendini bilmiyorum...istemiyorum işte istemiyoruuuuuummmmmmmmmm.....:oklava::oklava:

Allah bağışlasın çocuğunuzu.Tahmin ediyorum üstüne nasıl düştüğünüzü.Herkesin çocuğu kendine tatlıdır,kıymetlidir.Ama bu kadar kendinizi yıpratmayın.insanlar ne sanıyor ki kendini yazmışsınız.Ben bunun çocuğunuzu tatlı bulup sevmeleriyle ne alakası olduğunu anlayamadım.Tamam hoş değil ellemeleri dokunmaları ama malesef bizim ülkemizde böyle şeyler olabiliyor.Başka şeyler gelmesin bebeğinizin başına....Bırakın hırpalamadan sevsinler ne olacak....

çok abartılı bi tepki olmamış mı? tamam haklısınız mikrop bulaşabilir, hastalık geçebilir ama insanlardan kötülüklerinden dokunmuyolar ya. ne mutlu ki size sevilen, ilgi çeken bi bebeğiniz var
üzmeyin kendinizi bence

canım çok ama çok abartıyorsun herkezin çocuğu vardır ve kıymetlidir bunu unutma
ne güzel çocuğunu sewiyorlar işte sevinmelısın
bu kadar krize girmene gerek yok
yazdıkların öfke boyutunu aşmış resmen
çocuğu tamamn koruma altına almamalısın kı mikroplada küçük bünyesi tanışssın.

Haklısınız ama bunu uç noktalara taşımayın..
Şimdi kimsenin dokunmasını bile istemiyorsunuz ve bunu bir şekilde engelliyorsunuz ama biraz daha büyüyünce ne yapacaksınız?

Bak ne anlatıcam, eşim senin kızın yaşındayken, kayınvalidem ne yapıyormuş biliyor musun?(kayınvalidem 19 yaşında anne olmuş)

Aynen senin gibi kimseyi asla dokundurmuyor ve sokağa çıkaracağı zaman kapı önüne falan, kocaman çamaşır yıkanan leğenler var ya ona otutturup, ordan diğer çocukları izlemesini sağlarmış..

Yani sokağa leğenin içinde çıkarıyor çocuğu..Mikrop kapmasın diye..Ayağını bile değdirmiyor yere, düşün, aşmış artık..

Ama gel gör ki eşim hep hasta hep hasta..Doktor demiş nasıl bakıyorsun sen bu çocuğa, böle böle..

Kızmış doktor, kızım sen kafayı mı yedin, bu kadar da mikroptan korumak olur mu? Çocuğun bağışıklık sistemi nasıl gelişecek? vs. vs. diye uyarmış da kayınvalidem biraz normale dönmüş.

Yani sen de nerdeyse benim kayınvalidem gibi fanusa sokucan çocuğu..

Azı karar çoğu zarar herşeyin..

Tabii ki hijyene dikkat et, uluorta öpmeyi engelle ama dokunma elleme gibi uç noktalara gitme bence.

kızlar haklısınız biraz abarttım ama napiiim
insanlar ne sanıyor kendini derken sanki kendi çocuklarıymış cüretiyle yaklaşıyorlar.
bir de bakıyorum üstü başı kendi çok temiz tertipli olmayan insanlar yaklaşıyor.o zaman resmen titriyorum.

bencede çok abartılı bir tepki... ama demiyorumki her önüne gelen ellesin tabiki senin istegine bağlı ve öylede olmalı müge anlı bile dedi çoçuklarınızı kimseye sevdirmeyin dedi.bebeklerimizi dokundurmamız gerekiyor..bugun mikrop kapar deriz yarın başka seyler düşünürüz bencede alıştırmamak gerek ama bu fazla bir abartı olmuş.

Haklısınız ama bunu uç noktalara taşımayın..
Şimdi kimsenin dokunmasını bile istemiyorsunuz ve bunu bir şekilde engelliyorsunuz ama biraz daha büyüyünce ne yapacaksınız?

Bak ne anlatıcam, eşim senin kızın yaşındayken, kayınvalidem ne yapıyormuş biliyor musun?(kayınvalidem 19 yaşında anne olmuş)

Aynen senin gibi kimseyi asla dokundurmuyor ve sokağa çıkaracağı zaman kapı önüne falan, kocaman çamaşır yıkanan leğenler var ya ona otutturup, ordan diğer çocukları izlemesini sağlarmış..

Yani sokağa leğenin içinde çıkarıyor çocuğu..Mikrop kapmasın diye..Ayağını bile değdirmiyor yere, düşün, aşmış artık..

Ama gel gör ki eşim hep hasta hep hasta..Doktor demiş nasıl bakıyorsun sen bu çocuğa, böle böle..

Kızmış doktor, kızım sen kafayı mı yedin, bu kadar da mikroptan korumak olur mu? Çocuğun bağışıklık sistemi nasıl gelişecek? vs. vs. diye uyarmış da kayınvalidem biraz normale dönmüş.

Yani sen de nerdeyse benim kayınvalidem gibi fanusa sokucan çocuğu..

Azı karar çoğu zarar herşeyin..

Tabii ki hijyene dikkat et, uluorta öpmeyi engelle ama dokunma elleme gibi uç noktalara gitme bence.

benim teyzeminde 2 çocuğu var, eniştemde aynı böyleydi
üstlerini değiştir, terlemesin,koşmasın....vs..
ama hep hastaydı ikisi de
çok fazla korumamak lazım, bağışıklık sisteminin gelişmesi açısından dediğiniz gibi

sinirimi öfkemi nasıl anlatsam bilemiyorum.insanlar ne sanıyor ki kendini.bir yaşında çok tatlı bir kızım var maşallah.mıknatıs gibi insanların bakışlarını çekiyor.ama sadece onla kalsa keşke.herkes dokunmaya çalışıyor hemen yaaaaaa........
bir anda dokunuyorla yüzüne eline...ayy kuduruyorum...yasakkelimebirkaç kişiyi engelledim uyardım ellemeyin lütfen diye:mymeka:.millet benle kavga ediyor kendi çocuğumu elletmiyorum diye...manyak mıdır nedir bu insanlar?kimbilir nerelerine neye dokunup elliyorlar.hasta mıdır nedir bilemem ki...uufff tanımıyorum ki....tamam bende çok temiz titiz biri değilim ama zaten yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava herşey bozuldu artık.bi de emekliyor.aldığı mikrop yeter yavruma.
napıcam valla bilemiyorum.sokağa çıkmak istemiyorum ...ama mecburum..insanlar ne sanıyor kendini bilmiyorum...istemiyorum işte istemiyoruuuuuummmmmmmmmm.....:oklava::oklava:

tepki biraz aşırı olmuş. onlarda kötülük amacıyla yapmıyorlardır...manyakmı nedir bunlar falan.demişsiniz ...manyak değillerde belki düşünemiyorlar.
kibarca uyarırsınız yeter. dokunmayın lütfen diye. ama sert tepkiler verirseniz etrafınızdaki insanları kırarsınız..

kızlar haklısınız biraz abarttım ama napiiim
insanlar ne sanıyor kendini derken sanki kendi çocuklarıymış cüretiyle yaklaşıyorlar.
bir de bakıyorum üstü başı kendi çok temiz tertipli olmayan insanlar yaklaşıyor.o zaman resmen titriyorum.

Yani benim anladığım o zaman üstü başı tertipli düzgün giyinenler ellese sorun olmayacak ....O zaman sevmelerinden yakınmıyorsunuz siz.Temiz olmadığını düşündüğünüz kimselerin sevmesinden yakınıyorsunuz...Boşverin sevsinler ...Demek ki güzel ki kızınız maşallah seviyolar....

Müge Anlının dediği güvenmeyin anlamında komşuya arkadaşa falan.Çocuk kaçırma ve taciz olaylarında yanii..

Ama burda birisi, onun yanındayken çocuğu sevmek dokunmak istiyor yani tamamen farklı..

Arkadaş temizlik hastası olmuş..

Benim bu konularda kızdığım tek nokta, sulu sulu 50 kere bebeğin öpülmesi..Yani şaaap sulu sulu öper, yetmedi bir daha yetmedi bir daha, tükürüklü tükürüklü..

ışte ona kızarım yani ne demeye o kadar öpersin ki? 40 senedir kimseyi öpmemiş gibi..

Onun haricinde dokunması sevmesi çok rahatsız etmez ama dediğim gibi şapur şupur öptürmeyin o ayrı..

bebeğinin arabasına "dokunanı yakarım" yaz ya da esprili başka bişey yaz, as, anlarlar herhaldekaydirigubbakcemile3
neden bu kadar sinirleniyorsun ki mutlu olman lazım bebeğin bu kaadr çok sevildiği için ama dokunmalarını istememekte haklısın

tepki biraz aşırı olmuş. onlarda kötülük amacıyla yapmıyorlardır...manyakmı nedir bunlar falan.demişsiniz ...manyak değillerde belki düşünemiyorlar.
kibarca uyarırsınız yeter. dokunmayın lütfen diye. ama sert tepkiler verirseniz etrafınızdaki insanları kırarsınız..

zaten atlamıyorum insanların üstüne.kibarca söylüyorum.ama sonra kendimi yiyorum sinirden.ben kimsenin bebeğine dokunmuyorum.
çok pipirikli değilim ama o daha çok küçük.biraz daha büyüse bağışıklığı biraz daha gelişse bu kadar sorun etmem.arkadaşın kayınvalidesi gibi sokağa leğenle çıkarma derecesinde değilim daha Allah korusun...

dokunmaları neysede öpmeye çalışıyorlarya bende sevmiyorum heleki yaz sıcağında ter içinde insanlar ..

canım seni çok iyi anlıyorum..
anne değilim ama benim de çocuğum olsa ben de kimsenin ellemesini istemem..
sevenler uzaktan sevsin, sokaktaki insanın elinde milyon tane mikrop oluyor..

mikropla da tanışacak, bağışıklığı güçlenecek ama evde-sokakta zaten yeteri kadar mikropla tanışıyordur.
tanımadığım insanların bebeğime dokunmasını ben de istemem.
bu yüzden çok kanımın kaynadığı bebekleri uzaktan severim.
bana yapılmasını istemediğim şeyi, başkasına yapmam asla..

dışarı çıktığın zaman, sevmek isteyenler olursa "hasta,ateşli,çok hassas vs.." gibi şeyler söyleyebilirsin.

mikropla da tanışacak, bağışıklığı güçlenecek ama evde-sokakta zaten yeteri kadar mikropla tanışıyordur.

dışarı çıktığın zaman, sevmek isteyenler olursa "hasta,ateşli,çok hassas vs.." gibi şeyler söyleyebilirsin.

katılıyorum çok temiz bir insan bile sokakta illaki paraya dokunur, zaten paralar mikrop yuvası, bin tane ele değiştiriyor

nihayet beni anlayan bir arkadaş çıktı....

Arkadaşların hepsine katılıyorum büyük tepkiler vermişsiniz...
Kendiniz söylüyorsunuz bebeğim insanları çekiyor diye demek sevimli buldukları için yaklaşıyorlar kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum...
Bence bu sinirle sakın insanların kalibini kırmayın kibarca uyarın dokunanları inanın ben bile sevimli bebek gördüğümde bazen dayanamıyorum gerçi tanımadığım hiçbir bebeği şapur şupur öpmem fazla yaklaşmam fakat bazı bebeklerde çok tatlı oluyor...
Allah bağışlasın bebeğinizi

hiçbir bebeği öpmedim şimdiye kadar öpmemde. o konuda deniz güneşe katılıyorum.

bende bebeklerin öpülmesine kızarım, dediğin gibi öpmem bebekleri de ama
bazen insan sevimli bi bebek görünce hafifçe yanağını okşayabiliyo, elini tutabiliyor
bu kadarına da manyak insanlar diye tepki vermemek gerekir bence

Back