• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi biktim artik herkezden yaa yetti

cansoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
68
0
36
İzmir
Selam kizlar, hemen konuya giriyim ben.. Benim su mektup olayi bilirsiniz hani kaynanam ve annem orda kopardar baglari kusler.. Bende annem hakli oldugu icin kaynanamlarla bi sure gorusmedim.. Annemde bana kustu falan derken herkezle baristim ve herkez bana karsi cok cok iyi.. Annem esimle konusmuyor esim sucsuz oldugu halde.. Simdi esimin ailesi bana cok ii davraniyor arayi duzeltmeye calisiyorlar.. Bende saygimi koruyorum.. Esim icin birazda. Kayinvalidem bebgime bakiyor ama gorumceler falan uzakta Simdi yakinda bi araya gelmek istiyo benim esimin ablalari falan ailecek bende tamam dedim iste pastalar kurabiyeler yapilicak bir gun hep beraber olcaz. Ama simdiden anneme ne dicem diye korkuyorum cunku annem istemiyor cok arada kaldim. Onlarla iyi gecinirsem sanki anneme haksizlik yapmis gibi hissediyorum ama napiyim? Valla biktim artik cokkk arada kaldim!! Lutfen yardin bi akil kizlar..

annen konuşmayabilir, senden de bunu beklemesi yanlış:19:
barışmışsınız artık, nereye kadar sürecekti ki bu küslük?
ne istiyor yani annen, ayrılmanızı falan mı?
küslük olur elbette, ama barışmak da olmalıdır.
sonuçta eşinin ailesi
başka biri olsa yüzlerine bakmassın, ama bu durumda mecbursun.
annen yanlış yapıyor bence, bencilce düşünüyor.
annene güzelce anlat durumu, bu böyle gitmez.

kötü de davranmıyorlarmış, barışman en iyisi olmuş.
annen istemıyorsa yüzlerini görmesin, ama sana engel olması hiç doğru değil.

Son düzenleme:
bence de eşinin ailesinin de üzüldüğünü olanları telafi etmek için ellerinden geleni yaptıklarını evinin huzuru için böyle olması gerektiğini annene güzellikle anlat, belki güzel bir çiçek yaptırıp eşinle giderseniz onun da gönlü olur daha huzurlu olursunuz

Back