Valilikten okullara skandal talimat: Öğretmenleri Erdoğan’ın mitingine gönderin!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.diken.com.tr/valilikten-...at-ogretmenleri-erdoganin-mitingine-gonderin/

Tekirdağ’daki tüm okul ve milli eğitim müdürlüklerinden personel ve öğretmenlerin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bugün Tekirdağ’da yapacağı mitinge katılımının sağlanması istendi.

3 Mayıs tarihli valilik ’emri’, dün itibariyle milli eğitim müdürlüğü aracılığıyla ildeki tüm resmi ve özel okullara ve kurum müdürlüklerine gönderildi.

Önemle rica olunur

Diken’e gönderilen belge Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün imzasını taşıyor. Bu belgeyi paylaşan kişi kamu personeli olduğu için belgede kurum kodu görünmüyor.

Yazıda ‘dersi olmayan‘ öğretmen ve diğer personelin miting alanına taşınması okul servislerinden yararlanılması, servis koyamayan okullardan gelecekler için kaymakamlığın araç sağlayacağı belirtiliyor.

Ben de şahit oldum buna 2011 yılında. Bir proje için bir okuldan müdür, müdür yardımcısı ve öğretmenlerle görüşecektik; görüşmeye geç kaldılar, okulu aradık mitinge gittiklerini öğrendik. Hiç şaşırmadım yani bu belgeye de.

bir öğretmenler kalmıştı el atılmayan, onu da gördük çok şükür.
Bizim eve de bir valilik emri gelir yakında.

rte ye ayıp olmasın diye çağırıyorlardır

devletten maaş aldıkları içinmi bu zorunluluk,yani sizin ekmeğinizi rte veriyor kalkın toplantısına gidin tarzında

devletten maaş aldıkları içinmi bu zorunluluk,yani sizin ekmeğinizi rte veriyor kalkın toplantısına gidin tarzında

Bilemiyorum şaşırmıştım müdürün, öğretmenlerin falan toptan mitinge gittiğini görünce. Milli Eğitim arka bahçeleri olduğu için normaldir.

Bilemiyorum şaşırmıştım müdürün, öğretmenlerin falan toptan mitinge gittiğini görünce. Milli Eğitim arka bahçeleri olduğu için normaldir.
bilal erdoğan örgütlüyor milli eğitim müdürlerini,gizli milli eğitim bakanı çünkü,nabi avcı ise göstermelik bir bakan

Yazık ülkeme yazık eğitime. Trakya insanını seviyorum ben ya. Orada çağırma olasılığı yüksek. Orda kendiliğinden giden çok az olur. Ee az kişi de karizmaya leke sürdürür

Cumhurbaskanina bak.. Sehir sehir dolasip secim mitingleri yapiyor.. Bir partiye oy istiyor.. Kimse de birsey yapamiyor.. Yasalar islemiyor.. Ne hale geldin Turkiyem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…