Vali Şahin: Yaşadığımız olayların çok daha fazlası önlenmiştir

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.676
6.064
198

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Valiliği tarafından düzenlenen ve ilçedeki kamu, kurum ve kuruluşların yetkilileriyle sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katıldığı 'İlçe Buluşmaları' kapsamında Ümraniye'yi ziyaret etti.
Ümraniye Belediyesi'nin Meclis Salonu'nda gerçekleşen buluşmada bir konuşma yapan Vasip Şahin, dün Ankara'da yaşanan bombalı terör saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Menfur bir saldırı yaşandığını ve milletçe herkesi yasa boğduğunu belirten Vali Şahin, hayatını kaybeden vatandaşlar için Allah'tan rahmet, yaralılar için de acil şifa temennisinde bulundu.

Şahin, "Bölgemize, ülkemize, coğrafyamıza ve medeniyetimize yapılan bu saldırılar basit saldırılar değildir. Hedefleri, stratejileri çok aşikar olan saldırılardır. Ancak bu millet, bu medeniyetin evlatları tarih boyunca bu saldırılara maruz kaldı ancak hepsinin altından kalkmayı başarabildi ve dim dik bugüne kadar geldi. Bundan sonra da yılmadan kararlılıkla devam edecektir" dedi.

"İSTANBULUMUZDA TUTMUYOR VE TUTMAYACAK İNŞALLAH"
İstanbul'da da zaman zaman saldırıların yaşandığını hatırlatan Vasip Şahin, "İstanbul'da hamd ediyorum Türkiye'nin diğer bölgelerinde olduğu gibi İstanbullular da azami derecede hassasiyet içerisinde bu tür olayların amacının, hedefinin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Bu bilinçle de birbirleriyle daha çok sarılıyorlar, kenetleniyorlar. Hamt olsun bizi birbirimize düşürmeyi hedefleyen bu planlar, bu milletin basireti, feraseti sayesinde hem ülkemizde hem de İstanbulumuzda tutmuyor ve de tutmayacak inşallah" diye konuştu.

"POLİS JANDARMA OLARAK TERBİRLERİMİZİ EN ÜST DÜZEYDE ALIYORUZ"
Şahin, "Tabi ki, devlet olarak, polis, jandarma olarak tedbirlerimizi en üst düzeyde alıyoruz. Yaşadığımız olayların çok daha fazlası önlenmiştir. Bunun bilinmesini özellikle rica ediyorum. Zaman zaman meydana gelen olaylar bizi 'acaba tedbir noktasında bir takım zafiyetler mi yaşanıyor?' duygusuna sevk edebilir ancak inanın bu konudaki görevli ve sorumlu arkadaşlarımız gece-gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. Biz şehrimizde yaşayan hemşehrilerimizden hem istihbarat hem de moral motivasyon noktasında azami destek alıyoruz. Bunun artması lazım, dikkatli ve duyarlı bir şekilde devam etmesi lazım. Bu destekten dolayı tüm İstanbullulara teşekkür ediyorum

İSTANBUL'DA YAŞAYAN SURİYELİ MÜLTECİLER
Vali Şahin, İstanbul'da yaşayan Suriyeli mülteci sayısıyla ilgili de bilgiler verdi. Şahin, "İstanbul'da kayıtlı 400 bini bulan ancak 500 bin civarında olduğunu tahmin ettiğimiz Suriyeli mülteci topluluğu misafir ediyoruz. Bu İstanbulluların ve milletimizin hamiyetiyle gerçekleşen hadisedir. Bunlar bizim kardeşlerimizdir. Bugün bize muhtaç hale gelmişlerdir. Can güvenlikleri tehdit olduğu için yerleri yurtları kalmadığı için bizlere sığınmışlardır. Bizler onlara sadece kapımızı değil gönlümüzü de açtık" diye konuştu. (DHA)

kaynak : http://www.birgun.net/haber-detay/v...arin-cok-daha-fazlasi-onlenmistir-104127.html

Bunların çok daha fazlasını önledik!!
Bunun daha fazlası nedir başkent kan ağlıyor en güvenli yerde askerin, meclisin kalbinde bombalar patlıyor, bunun ötesi neresi....
İçimiz yanıyor devlet yetkilileri!! birileri bu yangını söndürsün artık kimseler ağlamasın....

Allahtan önlemişler... önledikleri halde kaç can gitti .

kusura bakmayın ama suriyeli insanlar kalıp savaşmalıydı kadınlar ve çocukları tenzih ederim ama burada suriyeliler bizden lüks yaşıyor çocuk parkında çimlere uzanmış cocacolasını yudumlayan ve pis pis bakan bir surıyeli var
bebeğimin yeni sayılan kıyafetlerini kabul etmeyecek kadar bolluktalar ki ben bile kuzenımın bebeğinin kıyafetlerini kullanıyorum

O zaman alkış, alkış alkışşşşş.
Vatan millet sizinle gurur duyuyor..
Biz de yedik.
"Yani şükredin yerinize oturun biz işimizi yapıyoruz, siz karışmayın bize güvenin. Engellemeseydik Ankara uçacaktı.. "derken dediğine kendi bile inanmayıp bıyık altından gülüyor.
Hakkımız zehir zemberek olsun. Bir gün hepsi burnunuzdan gelsin.

Ne yapalım.. Almadıkları önlemlerden dolayı tebrik mi edelim? Valiyi..
Hükümetin kötü istihbaratından dolayı olan o patlamadaki onca insanın ölümünden o kadarcık mı yırttık! diyelim..!
Daha beteri olmadı şükür, ama bu beter değilmi?
Bu can ların hiç mi önemi yoktu?
Olan olduktan sonra değil, olmadan önlem almak, bu kadar mı imkansızdı?

önlenmiş hali buysa önlenmemiş hali nasıl acaba?

şükretmeli miyiz buna şimdi

Vali bey ilmem farkindamisiniz ama bu ulke vatandasi olarak bizlerinde can guvenligi tehdit altin da hatta sizin bile. Onceden uzuluyordum simdi onlarin durumuna dustuk. Bizim gidebilecegimiz badka bir ulkede yok. Kim alir bizi Almanya mi? Fransa mi? Amerika mi? Yoksa o cok guvendiginiz musluman Arap kardeslerimiz mi? Tabi sizlerin tuzu kuru herbiriniz zirhli araclarla bilmem kactsne korumalarla saraylarda yasiyorsunuz. Sizin cocuklariniz el bebek gul bebek garibanin cocuklari ölsün nasil iyi mi boyle?

Keyifleride yerinde masallah multeciyiz filan demiyorlar habire de doguruyorlar.Ulkesi savasta olan bir millet hadi kalip savasmiyor orasini gectim. Bes yuz tsne cocuk yapiyor. Onlar mi acincak halde yoksa biz mi bilemedim valla

İki gün sonra özerklik isteyecekler
Ee olacagi o tabi. Sinira yakin bir bolgede sirf kadin ve cocuklar icin bir yasam alani olusturcaklardi.giren belli cikan belli olcakti boylelikle ama biz ne yaptik kapilari ardina kadar actik. Pkklisida girer ypglisi de isidi de

Ee olacagi o tabi. Sinira yakin bir bolgede sirf kadin ve cocuklar icin bir yasam alani olusturcaklardi.giren belli cikan belli olcakti boylelikle ama biz ne yaptik kapilari ardina kadar actik. Pkklisida girer ypglisi de isidi de
Bırde arsizlarki anlatamam ya hiçte vatani elden gitmiş gibi gorunmuyorlar

Keyifleride yerinde masallah multeciyiz filan demiyorlar habire de doguruyorlar.Ulkesi savasta olan bir millet hadi kalip savasmiyor orasini gectim. Bes yuz tsne cocuk yapiyor. Onlar mi acincak halde yoksa biz mi bilemedim valla

Çocukları bilerek yapıyorlar. Burada oturum alacaklar böylece.

Bırde arsizlarki anlatamam ya hiçte vatani elden gitmiş gibi gorunmuyorlar
Oryantalizm ve fundamentalizm gibi akımlarla müslümanlar üzerinden vatan sevgisi kaldırılmıştır. Karnım nerede doyarsa orası vatanım, seccadeyi nereye serersem orası benim vatanım fikri işlendi. Halbuki İslam da ''Hubbül vatan minel iman'' yani ''vatan sevgisi imandandır''

Ben geçen yıl dediğimde beni duygusuz ilan ettiler, kan dökülmesini isteyen biri ilan etmişlerdi. Halbuki Türkiye deki Suriyesizlerin bir çoğu buraya emir verilirse eylem koymak amacıyla gönderildi.

Ohhh içim rahatladı!!!

Bazı insanların nasıl vali,milletvekili,siyasetçi vs... olduğu konusunda şaşkınım,sokaktan Mehmet Amcayı çevirsen bunlardan daha mantıklı,akla yatkın konuşur.

Lafa bak lafa çok daha fazlası önlenmişmiş,hay Allah razı olsun,bu demektir ki daha az insan ölmüş yada ölecek...Yok canııımmm ölenlerin ne önemi var,ya daha fazla ölen olsaydı.Nasıl bir kafa yapıları var bazı insanların cidden anlamıyorum,bazen kendimden şüphe ediyorum,anormallik bende mi diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…