- 21 Temmuz 2015
- 6.676
- 6.064
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Allahtan önlemişler... önledikleri halde kaç can gitti .Bunların çok daha fazlasını önledik!!
Bunun daha fazlası nedir başkent kan ağlıyor en güvenli yerde askerin, meclisin kalbinde bombalar patlıyor, bunun ötesi neresi....
İçimiz yanıyor devlet yetkilileri!! birileri bu yangını söndürsün artık kimseler ağlamasın....
Keyifleride yerinde masallah multeciyiz filan demiyorlar habire de doguruyorlar.Ulkesi savasta olan bir millet hadi kalip savasmiyor orasini gectim. Bes yuz tsne cocuk yapiyor. Onlar mi acincak halde yoksa biz mi bilemedim vallakusura bakmayın ama suriyeli insanlar kalıp savaşmalıydı kadınlar ve çocukları tenzih ederim ama burada suriyeliler bizden lüks yaşıyor çocuk parkında çimlere uzanmış cocacolasını yudumlayan ve pis pis bakan bir surıyeli var
bebeğimin yeni sayılan kıyafetlerini kabul etmeyecek kadar bolluktalar ki ben bile kuzenımın bebeğinin kıyafetlerini kullanıyorum
İki gün sonra özerklik isteyeceklerKeyifleride yerinde masallah multeciyiz filan demiyorlar habire de doguruyorlar.Ulkesi savasta olan bir millet hadi kalip savasmiyor orasini gectim. Bes yuz tsne cocuk yapiyor. Onlar mi acincak halde yoksa biz mi bilemedim valla
Ee olacagi o tabi. Sinira yakin bir bolgede sirf kadin ve cocuklar icin bir yasam alani olusturcaklardi.giren belli cikan belli olcakti boylelikle ama biz ne yaptik kapilari ardina kadar actik. Pkklisida girer ypglisi de isidi deİki gün sonra özerklik isteyecekler
Bırde arsizlarki anlatamam ya hiçte vatani elden gitmiş gibi gorunmuyorlarEe olacagi o tabi. Sinira yakin bir bolgede sirf kadin ve cocuklar icin bir yasam alani olusturcaklardi.giren belli cikan belli olcakti boylelikle ama biz ne yaptik kapilari ardina kadar actik. Pkklisida girer ypglisi de isidi de
Keyifleride yerinde masallah multeciyiz filan demiyorlar habire de doguruyorlar.Ulkesi savasta olan bir millet hadi kalip savasmiyor orasini gectim. Bes yuz tsne cocuk yapiyor. Onlar mi acincak halde yoksa biz mi bilemedim valla
Oryantalizm ve fundamentalizm gibi akımlarla müslümanlar üzerinden vatan sevgisi kaldırılmıştır. Karnım nerede doyarsa orası vatanım, seccadeyi nereye serersem orası benim vatanım fikri işlendi. Halbuki İslam da ''Hubbül vatan minel iman'' yani ''vatan sevgisi imandandır''Bırde arsizlarki anlatamam ya hiçte vatani elden gitmiş gibi gorunmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?