• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valentino Valentine

Rosbella

........
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
248
3
48
Kızlar Bu parfümü deneyen varmı :16: ? Çok merak ediyorumm..

$resize_Valentino - bottle 1.jpg

İçeriği şöyle:Valentino Valentine, modayı yakından takip eden zarif, narin, seksi ve sofistike kadınlara özel. Valentine, İtalyan moda öncüsü Valentino’nun gözde parfümü. Valentine ile büyüleyici bir çekiciliğe sahip olacaksınız. Valentino Valentine Notaları: Üst notalarda yasemin, bergamot, yumru; orta notalarda yabani çilek, Afrika portakal çiçeği, sümbülteber; alt notalarda vanilya, kehribar, Virginia sedir ağacı.

Tatlıım parfümüm bitti benimde açık parfümcüye gidiceğim gittiğimde kesinlikle bunada bakarım varsa eğerki not aldım diğer not aldıklarımın içine,
deneyip fikrimi yazarım içeriği güzel gibi ben çiçeksi sevmiyorum çünkü,bakalım bu nasıl
:51:

Tatlıım parfümüm bitti benimde açık parfümcüye gidiceğim gittiğimde kesinlikle bunada bakarım varsa eğerki not aldım diğer not aldıklarımın içine,
deneyip fikrimi yazarım içeriği güzel gibi ben çiçeksi sevmiyorum çünkü,bakalım bu nasıl
:51:

Canım bu sanırım açık parfümerilerde yok diye biliyorum ama.. Sen yinede bak .. ben sanki daha önce denemiştim diye hatırlıyorum ama .. Tam olarak hatırlamıyorum :1:
Çok saçma bi cümle oldu ama :1:

Back