Selülit Vakumlu kupa çekme seti

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

30arzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
55
2
kızlar ben bu ürünü aldım...çok rahatlatıyor birde kan dolaşımını hareketlendiriyor...mantık vakumlu selülit aletindeki gibi fakat bu daha çok çekiyor ve istediğin kadar kalıyor orda...eskiden bardak çekerdik yapan varsa bilir masaj amacıyla...hemde çok ucuz...bu masaj tekniği çok eskilere dayanıyor isterseniz araştırın mantıklı masajdan sonrada şöle kremlerimizi yağlarımızı süreriz 15 günde etkisini gösteriyormuş ben çok ümitliyim şimdiden sizlerlede paylaşmak istedim...kremle falan olacak iş değil selülit eğer ilerlemiş ise... en etkil yöntem bu şekilde deri altını uyarmak dolaşımı düzeltmek...denemek isteyene duyurulur

kızlar pek ilgilenmemiş gözüküyorsunuz ama ben yinede söylemeden edemedim gerçekten etkili bacaklar kıpkırmızı oluyor aynı işi biz fırçalarla kabak lifleriyle yapmaya çalısıyoruz...bende işe yarıyor sonrasındada selülit kremi sürüyorum...

kızlar uzun zaman oldu yazamadım hergün düzenli yapamasamda çok etkili bacaklarımda gözle görülüyorken şimdi sıkınca belirgin hale geldi bu aralar bıraktım şehir dışındayım ama sonrasında sürdüğüm kremlerde etkili sanırım...vakumu çok bırakmamak gerekiyor sonrasında morarıyo çünkü hergün devamlı yapabilsem dahada etkili olacak zaten 12li veya 24lü set alınırsa fazla zamanınızıda almaz deneyin bence vakum çektiğinde etrafındaki o portakal kabuğu görüntüsü çok moralimi bozuyordu ilk başta ama hafiflediğini görüyorum artık işe yarıyor...kremlerin faydası bir yere kadar dolaşım düzelmediği sürece selülit kabusundan kurtulamıcaz ben buna inanıyorum çünkü denemediğim krem kalmadı...

hiç mi kullanan yok yaw bu aletleri. biri bi kıvılcım çaksa alıcam ama :)
:26:

konu baya eskide kalmış ama yine de belki Acura Ac-574 Şarjlı Selülit Giderici Vakum Masaj Aletini kullanan yada bilgisi olan var mı diye sormak iistedi

BAHSETTİĞİNİZ BU ALETİ SELÜLİT DIŞINDA OMUZ TUTULMASINDA KULLANAN VARMI.BANA DOKTOR TAVSİYE ETTİ AMA HALA ALMADIM KULLANIP MEMNUN OLAN YADA OLMAYAN VARSA LÜTFEN ACİL YORUM BEKLİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…