vakumlu hurç yün yorgan

bitkisel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
468
335
158
herkese günaydın...
kızlar gerçekten çok dağınık ve düzensiz bir insanım, insandım .. eşimle bu konuda çok tartıştık.. artık düzenli olmaya kararlıyım ve bunun için çeşitli yollar arıyorum.. şu vakumlu hurçlardan aldım.. acaba yün yorganlarımı vakumlasam yazın bu şeklide kaldırsam kışın açtığımda sorun olur mu, yüne zararı olur mu, koku falan yapıyomu yada yünü çok ezer mi, bi de eşimin kışlık gömleklerimi de vakumlayabilrmiyim, yıkanınca kırışıklığı açılır heralde, bazı sitelerde açınca kıyafetlerim koktu demişler de o yüzden soruyorum , kullanan arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz..

Valla bizim yorganlar hep vakumlu durur hocte bose olmuyor:-D ustelik inanilmaz yer tasarrufu:-D kokudan korkuyorsan icine biraz lavanta serpistir yada bir kese yap koy icine

merak etmeyin hiçbir şey olmaz.
benim yorganlarım da hurçların içinde.
hatta 2 senedir de çıkarmadım.baktım vakumu bozulmamış açma ihtiyacı duymadım.
yazlık ve kışlıklarımı da vakumlayıp kaldırırım.tabiki çok kırışıyor ama yıkayıp kullanırsınız nasılsa, sıkıntı olmaz.

Yengem kızının çeyizine yün yorgan yaptırdı 1-2 sene önce vakumladı kaldırdı yazlıkta duruyo; bu yaz havalandırmak için açtı çok fena kokmuşlardı tavsiye etmem.

Zaten kışa 6 ay falan var bişey olmaz bizde saklıyoruz kıyafetleride vakumlayıp bazanın altına koyuyoruz çokta iyi oluyor ama vakumlarken dikkatli olun ablam heves edip açıp açıp vakumlamıştı havası kaçtı en son :1:

herkese günaydın...
kızlar gerçekten çok dağınık ve düzensiz bir insanım, insandım .. eşimle bu konuda çok tartıştık.. artık düzenli olmaya kararlıyım ve bunun için çeşitli yollar arıyorum.. şu vakumlu hurçlardan aldım.. acaba yün yorganlarımı vakumlasam yazın bu şeklide kaldırsam kışın açtığımda sorun olur mu, yüne zararı olur mu, koku falan yapıyomu yada yünü çok ezer mi, bi de eşimin kışlık gömleklerimi de vakumlayabilrmiyim, yıkanınca kırışıklığı açılır heralde, bazı sitelerde açınca kıyafetlerim koktu demişler de o yüzden soruyorum , kullanan arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz..

ben kıyafetler dahl her şeyi vakumluyorum (evde baza falan yok diye yer kaplıyolar yoksa)
ama açınca kırış kırış oluyolar bilgine ;)

kızlar bende eşyalarımı vakumlu hurçla saklayacaktım ama bi tanıdığım sakın kullanma dedi
o da kullanmış kışlık eşyalarını kazaklarını vakumlamış çıkardığımda da bütün kazakları iç içe geçmiş hepsini çöpe attım dedi
hiç böyle bi sorun yaşayan olmadı mı?

Back