Vakumlu hurç içindekileri kokuturmu?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Arkadaşlar,yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkardım,evimiz rutubetli olduğu için normal bez hurç içinde bütün kışlıklar kokmuş,hepsini yıkamak zorunda kaldım.Şimdi ben baza tipi büyük boy vakumlu hurç almak istiyorum,vakumlanacağı için kokmaz diye tahmin ediyorum. Bir de sizler kıyafetlerinizi de vakumlu hurçlara koyabiliyormusunuz,içindekilerin şekli bozulmuyormu,lütfen cevap verin bütün giysiler oda da koltuk üzerinde bekliyor,sizlerin vereceği tavsiyelere göre hareket edicem.Bir de benim istediğim türde yani baza tipi hurç ama vakumlanan türde hurç piyasa da satılıyormudur,yoksa ben mi hayal ettim böyle bir ürünü acaba?

esya kaldirmak icin degil ama,turkiyeden ceyizlerimi getirmek icin yatak ortum uyku setim vs icine koymustum ucakta yer kaplamasin diye bayabi kiristi,bence kullanisli ve pratik,,kirismasi disinda

bencede arkadaşlar kırıştırmıyor diye satıyolar ama kırış kırış oluyo bende çok var kullanıyorum memnunum ama yorgan ve yastıklarda kullanıyorum bi ara orta boyuna kışlık montlerı koydum lacivert bi ontum vardı o çevresindekileri boyadı hep bi ton para harcadık temizletmek için o yüzden dikkatli kullanın arkadaşlar

Back