• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vakumlu hurc icinde kac sene kalabilir?

_Destiny_

İyi bakın kendinize...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
486
210
123
arkadaslar çeyizlik yorgam yastik vs.. yer azlığından hepsini vakumli hurclara koyup havasini cekip dolaba bazaya filan koydum. 4 sene oldu. onlari her sene cikarip acip havalandirip tekrar koymak gerekir mi?

10tane cift kisilik yorgan

mutfak takimi

yer minderleri...

parmaklarim yara olmuştu onlari tektek paketlemekten kapatmasi cok zor.

gozumde buyuyot aslinda..

fikriniz nedir

Zorsa havslandirmasi bence birsey olmaz gibi.

arkadaslar çeyizlik yorgam yastik vs.. yer azlığından hepsini vakumli hurclara koyup havasini cekip dolaba bazaya filan koydum. 4 sene oldu. onlari her sene cikarip acip havalandirip tekrar koymak gerekir mi?

10tane cift kisilik yorgan

mutfak takimi

yer minderleri...

parmaklarim yara olmuştu onlari tektek paketlemekten kapatmasi cok zor.

gozumde buyuyot aslinda..

fikriniz nedir

Merhaba:) ben her sene bu şekilde çok fazla kullanmadığım veya mevsimlik yani yazlık,kışlık yorganları koyuyorum. Genelde hep kalitesiz denk geliyodu bana ama magic saver bag diye bi marka var onun sitesinden almıştım dolabın üstüne vakumlayarak koydum 6 ayda bir havalandırıyodum ama artık bu vakumlu poşetle çok da fazla havalandırmaya gerek kalmadı tavsiye ederim
Eğer almak istersen http://www.vakumluposet.com/default.asp burdan sipariş verebilirsin canım hemen gönderiyorlar :)

Bilgim yok kusura bakmayin. Bi arkdas yardimci olur insallah.
Ben sey demeye geldim.

10 tane yorgan???? Neyine lazimdi 10 yorgan??

Back
X