Vakum torbaları

.ILGAZ.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
518
4
96
Diğer
Kızlar vakum torbası kullanan var mı? Hani şu içine yastık yorgan koyuyorsun havasını elektrikli süpürgeyle alıyorsun. Daha az yer kaplıyor. Benim ihlas elektrikli süpürgenin içinden çıktı bir kaç yastık koydum vakumladım inanılmaz şimdiye kadar keşke yapsaydım dedim. Gerçekten çok az yer kaplıyor ya incecik kalıyor.
Ondan memnun kalınca şu an bimde satılıyor bimden aldım en büyük boyunu XXL onun içine de yorgan koydum bir tane vakumlayınca ilk zamanlar incecik duruyor sonradan şişti kendiliğinden hava aldı herhalde adiymiş biminkiler.
Ama ihlasın içinden çıkanlar hala aynı duruyor hiç hava falan almadı.
Sizler de kullanıyor musunuz hangi markadan alıyorsunuz ve nerden alıyorsunuz?

ben geçen yıl koçtaştan almıştım onlar hava alıyorlar memnun kalmadım
geçenlerde de hereve lazımdan aldım onlar daha iyi gibi şimdilik sorun yok memnun kalırsam tekrar almayı düşünüyorum ciddi anlamda yer sıkıntım var çünkü

Bende kullaniyorum cok memnunum...Yorganlari ve yastiklari incecik yapip dolabin arkasina koydum yer kaplamiyor super bisey...Birde turkiyeye yolculuga giderken elime ne gectiyse icine attim cektirdim valizimde bayagi yer kaldi...Herkese tavsiye ederim bende...
(markasi aklimda degil buradan almistim uygun fiyata...)

bende bu vakumlu torbaları sadece ben kullanamadım sanmıştım aynen dediğiniz gibi
benimde ilk koyduğumda incecik oldu sonra zamanla şişti

Back