- 24 Şubat 2013
- 90
- 31
- Konu Sahibi Akdeniz Gelini
ben bir yıl evlenenli hiç korunmadık.her adet gecikmem de umutlandım.test yaptıktan birkaç dk sonra adet olduğum da oldu stresten kist olduğu da.bu foruma kaç defa yazdım belirtiler için her ay farklı belirtiler buldum.kendimi dinledim.kızartmayı hayatımdan çıkarttım,çekirdeği de folıkasıt kullandım çaylarmış kürlermiş,kalkmadan yatmalarmış olmuyordu ama.Bıraktım dikkat etmeyi anaokulu öğretmeniyim hopladım zıpladım kızartmada yedim cips de çekirdek de.Eylül 2 de adet oldum ekim başında gelmedi umutlandım 11 inde kan testi yaptırdım çıkmadı dedik bizim çocuğumuz olmayacak tarlusal falan içtim gelsin de hormonlara baktırayım diye kasım 11 oldu hala yok bu arada belirtiler var ama ben hiç gebeliğe yormadım çünkü olmayacak diye odaklandık.Bugun tekrar adet söktürücü yazsın diye rast gele devlet hastanesinde bi doktora gittim hem hazırlandım hem anlatıyorum doktora şu kadar geçikti diye doktor bebek var dedi ben nasıl yani demişim kalkmaya çalıştım doktor yatırdı falan Allah şükür 5 haftalık bebişim kesemizi gördük doktor kalp atışı var demiş tahlil gösterirken eşime :)anladımki vakti saati dolunca Allah veiryor tabiki kafaya takmamak gerekiyormuş.Çok zor biliyorum ama tek sebep stres.Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin
Son düzenleme: