Merhaba arkadaşlar, ben bu forumda yeniyim. Bir arkadaşım ikinci el kısmından çok alışveriş yapıyor. Güvenilir bir forum oldugu için ben de artık buralarda bulunmaya kara verdim. Açılışı 2 vakko eşarpla yapıyorum
bu ürün %100 orjinal vakkodu. tivil eşarptır. 90x90 altın regi, sarı ve mor kareli eşarp. lacivert gibi çıkan renk aslında mor, fotoda birebir aynı renk çıkmadı. ürünü sadece denemek için bir kere taktım, hiç kullanmadım. Orjinal fiyatı 110 tl idi 25 tly veriyorum.
Eki Görüntüle 1166246
Not: Fotoğrafları halı üzerinde çektim. Size leopar deseni var gibi gelmesin, halıdır o.
Eki Görüntüle 1166246
Eki Görüntüle 1166247
Eki Görüntüle 1166249
eşarp satılmadıysa almak istiyorum lütfen dönüş yapınızzz
Merhaba alıcı kisi son anda vazgeçti. Kareli vakko esarp hala satışta. Almak isterseniz 25 tl son fiyat, garanti bankasına havale ile ödeme alıyorum
ben almak istiyorum kullanım durumu sıfır yazmışsınız hiç takmadınız mı iğne izi falan var mı
evet hiç kullanılmadı, iğne izi leke vs. hiç bişey yok tertemiz[/QU
peki bana telefon numaranı gönderebilir misin ayrıntıları görüşsek ben almak istiyorum
evet hiç kullanılmadı, iğne izi leke vs. hiç bişey yok tertemiz[/QU
peki bana telefon numaranı gönderebilir misin ayrıntıları görüşsek ben almak istiyorum
özel mesaj olarak iletişim bilgilerimi gönderdim size. görüşmek üzere...
pc'de bir sorun oldu resimleri ekleyemedim. ama şimdi yayındaaa;
Armine 90x90 cm ipek saten eşarp. Turkuaz yeşil, bej ve kave tonlarda. çok az kullanılmıştır. fiyat 25 tl.
Eki Görüntüle 1168519
Eki Görüntüle 1168523
%100 orjinal Vakkorama dizaltı kaftan modeli yün hırka sadece 100 tl
ürün çok az kullanılmıştır. 1 bedendir. 36 ve 38 bedene uygun. 40 bedene kolları omzu olur ama önü kapandımı dar durur. Salaş kullanırım önünü kapamam diyen 40 bedenlere de olur.
Model tek düğmeli bele oturur. Kollar ve etekler çan şeklinde. önü açıkken salaş görüntüsüyle, düşük omuzlu duruş. tam bir Nebahat Çehre tarzı. Evladiyelik, taş gibi harika bir ürün. hiç bir defosu, kusuru yok. renk resimde gördüğünüz renk çok açık sütlü kahve rengi.
Bana küçük geldiği için kullanamıyorum, oyüzden satıyorum.
Eki Görüntüle 1180055
Eki Görüntüle 1180064
Eki Görüntüle 1180065
Eki Görüntüle 1180066
armine eşarp en son kaç olur?
Merhaba, fiyatlar ürüne gore cok uygun yazdım. 25 tl olur ancak..
Teşekkür ederim, ben de bayılıyorum bu hırkaya ama bana kucuk geliyor. Alan severek kullanacak eminim
%100 orjinal vakkodur. büyük boy ipek eşarp. sarı bej zemin üzerinde pembe mor çilek, üzüm ve böğürtlen deseni var. dokusunda puantiye deseni var. nadide bir eşarp. 30 tl dir kargo alıcıya aittir.
Eki Görüntüle 1168062
Eki Görüntüle 1168064
Eki Görüntüle 1168064
Canim ben bu esarbi cok beğendim en son kaca diyosunuz ozelden mesaj atabilirsiniz
Merhaba, bu esarp buyuk boy vakkonun cok orjinal bir eşarbı. Cok da temiz sıfır ayarında. Zaten fiyatı cok uygun yazdım. 30 tl en sondur..
satıldımı acaba eşarp?%100 orjinal vakkodur. büyük boy ipek eşarp. sarı bej zemin üzerinde pembe mor çilek, üzüm ve böğürtlen deseni var. dokusunda puantiye deseni var. nadide bir eşarp. 30 tl dir kargo alıcıya aittir.
Eki Görüntüle 1168062
Eki Görüntüle 1168064
Eki Görüntüle 1168064
Esarp hala satistadir. Bayram tatili nedeniyle durdurmuştum. Geri dondüm :)satıldımı acaba eşarp?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?