Merhaba arkadaşlar, ben bu forumda yeniyim. Bir arkadaşım ikinci el kısmından çok alışveriş yapıyor. Güvenilir bir forum oldugu için ben de artık buralarda bulunmaya kara verdim. Açılışı 2 vakko eşarpla yapıyorum
bu ürün %100 orjinal vakkodu. tivil eşarptır. 90x90 altın regi, sarı ve mor kareli eşarp. lacivert gibi çıkan renk aslında mor, fotoda birebir aynı renk çıkmadı. ürünü sadece denemek için bir kere taktım, hiç kullanmadım. Orjinal fiyatı 110 tl idi 25 tly veriyorum.
Eki Görüntüle 1166246
Not: Fotoğrafları halı üzerinde çektim. Size leopar deseni var gibi gelmesin, halıdır o.
Eki Görüntüle 1166246
Eki Görüntüle 1166247
Eki Görüntüle 1166249
kusura bakmayın ama merak ettim neden bu kadar uyguna veriyorsunuz?
Protesto ediyorum Vakko ürünlerini ben.İslam karşıtlarının başörtüsü üretmesi kadar saçma bir şey olamaz zaten. Kapitalizm işte... Zaten avuç içi kadar oluyorlar bildiğim kadarıyla. Başörtüsü olarak değil fular olarak tasarlanmış adeta.
%100 orjinal vakkodur. büyük boy ipek eşarp. sarı bej zemin üzerinde pembe mor çilek, üzüm ve böğürtlen deseni var. dokusunda puantiye deseni var. nadide bir eşarp. 30 tl dir kargo alıcıya aittir.
Eki Görüntüle 1168062
Eki Görüntüle 1168064
Eki Görüntüle 1168064
Eşarba talibim eşime bir sorayım, ayırabılır misiniz?
Affedersin konu sahibi arkadaşım. Konunu sabote ettim ama dayanamadım özet akışında görünce. Hayırlı satışlar, bol kazançlar. Hakkını helal et.
%100 orjinal vakkodur. büyük boy ipek eşarp. sarı bej zemin üzerinde pembe mor çilek, üzüm ve böğürtlen deseni var. dokusunda puantiye deseni var. nadide bir eşarp. 30 tl dir kargo alıcıya aittir.
Eki Görüntüle 1168062
Eki Görüntüle 1168064
Eki Görüntüle 1168064
tamam başka yerden soran da var, sizden önce cevap gelirse sizindir.
Eşarba talibim eşime bir sorayım, ayırabılır misiniz?
Merhaba arkadaşlar, ben bu forumda yeniyim. Bir arkadaşım ikinci el kısmından çok alışveriş yapıyor. Güvenilir bir forum oldugu için ben de artık buralarda bulunmaya kara verdim. Açılışı 2 vakko eşarpla yapıyorum
bu ürün %100 orjinal vakkodu. tivil eşarptır. 90x90 altın regi, sarı ve mor kareli eşarp. lacivert gibi çıkan renk aslında mor, fotoda birebir aynı renk çıkmadı. ürünü sadece denemek için bir kere taktım, hiç kullanmadım. Orjinal fiyatı 110 tl idi 25 tly veriyorum.
Eki Görüntüle 1166246
Eki Görüntüle 1166246
Eki Görüntüle 1166247
Eki Görüntüle 1166249
kareli vakko eşarp satılmıştır. ilginize teşekkürler.
orjinal iki adet parfüm de satışta.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730657
Eki Görüntüle 1168357
Eki Görüntüle 1168358
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?