N nergiiiis Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 2 0 31 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi nergiiiis #1 Vakko gelinliğime tadilat yaptırmak istiyorum nereye güvenip verebilirim İzmir bilen ve yaptıran var mı ?
Vakko gelinliğime tadilat yaptırmak istiyorum nereye güvenip verebilirim İzmir bilen ve yaptıran var mı ?
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.676 20.729 33 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi nergiiiis #2 nergiiiis .!.: Vakko gelinliğime tadilat yaptırmak istiyorum nereye güvenip verebilirim İzmir bilen ve yaptıran var mı ? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam vakko wedding Balçova'da var. İşinizi riske atmayın. Direk orada yaptırın kendi mağazasında kendi terzisine.
nergiiiis .!.: Vakko gelinliğime tadilat yaptırmak istiyorum nereye güvenip verebilirim İzmir bilen ve yaptıran var mı ? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam vakko wedding Balçova'da var. İşinizi riske atmayın. Direk orada yaptırın kendi mağazasında kendi terzisine.
N nergiiiis Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 2 0 31 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi nergiiiis #3 İstanbuldan aldığım için sadece alınan şubede yapılabiliyormuş o yüzden iyi bir haute couture terziye ihtiyacım var izmirde
İstanbuldan aldığım için sadece alınan şubede yapılabiliyormuş o yüzden iyi bir haute couture terziye ihtiyacım var izmirde
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.676 20.729 33 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi nergiiiis #4 nergiiiis .!.: İstanbuldan aldığım için sadece alınan şubede yapılabiliyormuş o yüzden iyi bir haute couture terziye ihtiyacım var izmirde Genişletmek için tıkla... Allah Allah müşteri hizmetlerine sordun mu nasıl kurumsal bunlar? İlginç yani parası ile değil mi arkadaş herkes bir tuhaf
nergiiiis .!.: İstanbuldan aldığım için sadece alınan şubede yapılabiliyormuş o yüzden iyi bir haute couture terziye ihtiyacım var izmirde Genişletmek için tıkla... Allah Allah müşteri hizmetlerine sordun mu nasıl kurumsal bunlar? İlginç yani parası ile değil mi arkadaş herkes bir tuhaf
ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 8.880 18.072 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi nergiiiis #5 nergiiiis .!.: Vakko gelinliğime tadilat yaptırmak istiyorum nereye güvenip verebilirim İzmir bilen ve yaptıran var mı ? Genişletmek için tıkla... Vakkonun terzisi yok mu ?
nergiiiis .!.: Vakko gelinliğime tadilat yaptırmak istiyorum nereye güvenip verebilirim İzmir bilen ve yaptıran var mı ? Genişletmek için tıkla... Vakkonun terzisi yok mu ?
ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 8.880 18.072 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi nergiiiis #6 freya_ .!.: Allah Allah müşteri hizmetlerine sordun mu nasıl kurumsal bunlar? İlginç yani parası ile değil mi arkadaş herkes bir tuhaf Genişletmek için tıkla... Vakko gelinlik denettirmek için bile ücret talep ediyor ve belli sayıda denetiyor bu nasıl firma sadece alınan şubede geçerli
freya_ .!.: Allah Allah müşteri hizmetlerine sordun mu nasıl kurumsal bunlar? İlginç yani parası ile değil mi arkadaş herkes bir tuhaf Genişletmek için tıkla... Vakko gelinlik denettirmek için bile ücret talep ediyor ve belli sayıda denetiyor bu nasıl firma sadece alınan şubede geçerli