Vakko' da çadır günleri başlıyor!!!

tatlicady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
601
16
günlerdir arıyorum ne zaman ne zaman? diye dün öğrendim,10 martta vakko büyük indirimi başlıyor.

bilen bilir vakko sezon sonunda bütün ürünlerinde(genellikle dekor ürünleri ve vakko logolu çantalar hariç)%50+%40 veya %50+%50 indirim uygular.yani bu %70 veya %75 indirim demek oluyor.

bu indirim outlet vakkolarda geçerli.ben her indirimde ordayım.yarın vakko da görüşmek üzere :80:

malesef ben gidemedim kızlar :KK59:çünkü yollar hep karlı.giden varsa aldıklarını paylaşırsa sevinirim.artık bende hava iyi olursa yarın gideceğim

kızlar bayan bölümünde indirim %50+%50,dekorasyon ve eşarp bölümünde %50+%30 muş.bende yeni öğrendim

Canim,

cantalarda hicmi indirim yok? Hediye olarak düsünüyordum ablamlara...Bilgi verirsen sevinirim..:KK8:

Canim,

cantalarda hicmi indirim yok? Hediye olarak düsünüyordum ablamlara...Bilgi verirsen sevinirim..:KK8:

merhaba
normal zamanda outletlerde çantalarda %50 indirim oluyor zaten sezon sonunda da bu indirim vardı.

Gittiğimde çanta dikkatimi çekmedi.önceki çadır günlerinde,çantalar indirime girmiyordu. zaten %50+%50 indirime girdiysede kalmamıştır. ondan görmemişimdir:85:

üzgünüm güzel bi haber veremedim.hediye çanta için ne kadar bütçe ayırdın?

merhaba
normal zamanda outletlerde çantalarda %50 indirim oluyor zaten sezon sonunda da bu indirim vardı.

Gittiğimde çanta dikkatimi çekmedi.önceki çadır günlerinde,çantalar indirime girmiyordu. zaten %50+%50 indirime girdiysede kalmamıştır. ondan görmemişimdir:85:

üzgünüm güzel bi haber veremedim.hediye çanta için ne kadar bütçe ayırdın?

Bütce 2 canta x 200 TL= 400 TL ve mümkünse daha az tabi...:KK8:

O zaman Esenyurt fabrika satisa gitmektense, herhangi bir Outlete gitmek yeterlimi??

ilk yazımda belirttiğim gibi tüm outlet vakkolarda geçerli bu indirim.

geçen sene 180 tl ye outlet mağazasına özel üretilen vakko çantalardan vardı.

sezon için üretilen çantalar 400 tl ile 550tl arası değişiyordu.bunların yarı fiyatını düşünürsen 200tl ye çanta bulabilirsin.maalesef ben şuana kadar hiç rastlamadım :KK50:

outlette bulamazsan, bakırköye yakın oturuyorsan, sana bi yer tavsiye edebilirim ama %50 indirim yoktur.genede piyasaya göre daha uygundur

ilk yazımda belirttiğim gibi tüm outlet vakkolarda geçerli bu indirim.

geçen sene 180 tl ye outlet mağazasına özel üretilen vakko çantalardan vardı.

sezon için üretilen çantalar 400 tl ile 550tl arası değişiyordu.bunların yarı fiyatını düşünürsen 200tl ye çanta bulabilirsin.maalesef ben şuana kadar hiç rastlamadım :KK50:

outlette bulamazsan, bakırköye yakın oturuyorsan, sana bi yer tavsiye edebilirim ama %50 indirim yoktur.genede piyasaya göre daha uygundur

Sagol canim! Bakirköye uzak degil bana, sen adresi veya magza ismini ver bakarim! Arkadastan duydum, Eminönnünde Vakko outlet varmis! Oraya bir ugrarim bugün! :KK8:

evet canım

eminönünde, airport avm,viaport avm,optimum avm ve esenyurtta outlet mağazası var vakkonun.

benim dediğim yerde bakırköyde postahane sokağında bilik deri var.ben ordan pazarlık yaparak alıyorum genelde

buarada bende bugün eminönüne gidicem, bi fiyatları yoklayayım :86:

Gittim bugün Eminönüne ama modelleri begenmedim hic...bazi modeller hatta cakma bile duruyordu! Fiyat olarak normal ama modeller defolu gibiydi sanki!

Neyse, ben yine yeni sezondan yaparim alisverisi herhalde..:KK8:

AAA
bende gittim bugün eminönüne ama vakko ya bakmayı unuttum :2:

neyse başka sefere bakarım. ama dediğin gibi ben daha önce outletten hiç çanta alamadım...

X