- 22 Eylül 2015
- 131
- 176
- 23
- 39
- Konu Sahibi deniz54321
kızlar ikinci el vakko çanta arıyorum. pierre cardin de olabilir ama özellikle vakko arıyorum. çok eski yıpranmış olmayan uygun fiyatlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende dahil bence vardır birçok kimsede ama orjinal vakko çantalar bin tlye yakın fiyatlarda.burda nasıl bir fiyata satılabilirki? Sizin düşündüğünüz fiyat hangi aralıkta acaba.kızlar yok mu kimsede
canım modeline göre değişiyor fiyatları. orjinallerin de 500 liraya da var. bir sitede var aslında bayaa buldum ama beğendiğim model çok pahalı geldi. orijinali 600 lira ama ikinci elini 500 e satıyor. 100 lira içinde ikinci el almam. benim vereceim max. fiyat 300Canim bende dahil bence vardır birçok kimsede ama orjinal vakko çantalar bin tlye yakın fiyatlarda.burda nasıl bir fiyata satılabilirki? Sizin düşündüğünüz fiyat hangi aralıkta acaba.
Merhabalar. elimde sifir ayarinda AKER canta var. Fiyatida gayet uygun 100lira, ilginizi cekebilir...kızlar ikinci el vakko çanta arıyorum. pierre cardin de olabilir ama özellikle vakko arıyorum. çok eski yıpranmış olmayan uygun fiyatlı
birazdan foto atacağımcanım modeline göre değişiyor fiyatları. orjinallerin de 500 liraya da var. bir sitede var aslında bayaa buldum ama beğendiğim model çok pahalı geldi. orijinali 600 lira ama ikinci elini 500 e satıyor. 100 lira içinde ikinci el almam. benim vereceim max. fiyat 300
Var var olmaz mi hele bizim bi canta guzelimiz varCanim bende dahil bence vardır birçok kimsede ama orjinal vakko çantalar bin tlye yakın fiyatlarda.burda nasıl bir fiyata satılabilirki? Sizin düşündüğünüz fiyat hangi aralıkta acaba.
cok eskı olmayacak yenı sezon olacak yıpranmıs olmayacak az kullanılmıs falan ama uygun fıyatlı vakko
Ya aslinda begenmek en onemlisi .ok marka aliyrz ama dayanikli oluyorcok eskı olmayacak yenı sezon olacak yıpranmıs olmayacak az kullanılmıs falan ama uygun fıyatlı vakko
boyle bende bulsam hemen alırım
hayır böle yazıyorlar bende 300 tl ye vakko canta gosterıyorum hıc kullanılmamıs bırdeYa aslinda begenmek en onemlisi .ok marka aliyrz ama dayanikli oluyor
Goz var nizamm var yabi 30 50 bekliyen oluyorsa cakmasini alsin o fiyata kimse satmaz ucuza marka cantasinihayır böle yazıyorlar bende 300 tl ye vakko canta gosterıyorum hıc kullanılmamıs bırde
ay pahalı
vakko cantalar 500 den baslıyor
uygun fıyatlı vakko nasıl oluyor kı
görebilirmiyimBende de orjinal vakko çanta var düşünen olursa foto atarım kızlar.
Gönderdimgörebilirmiyim