Vakit gecirecek guzel oyun

swmstk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
115
7
48
Android tablet icin vakit gecirmeye oyun istiyorum neyi denedi isem hosuma gitmedi yani bi kac tane var onlara devam ederken yenisini istiyorum :sly:yani oynadiiklarim hayday -criminal case -vandy crush-pet rescue-village farm - baskada yok bu tarz seviyeli ucretsiz ilerlemeli isletme yonetme isletme tarzi oyun onerileriniz bekliyorum

Son düzenleme:
Selamlar ben clash of clans oynuyorum o guzel vakit geciriyo strateji oyunu. Ama agir ilerliyo biraz. Ondan campus life a geciyorum o da biraz genc kiz oyunu gibi ama o da guzel vakit geciriyo bolum ilerliyorsun:1: simpsons guzel onda da baya zaman geciriyorum.

muzikle ilgiliysen launch pad indir, basinda cok zaman gecirdim kendini dj gibi hissedeceksin :) farkli turler icin secim yapabiliyosun hiphop r&b house trance vb.

Selamlar ben clash of clans oynuyorum o guzel vakit geciriyo strateji oyunu. Ama agir ilerliyo biraz. Ondan campus life a geciyorum o da biraz genc kiz oyunu gibi ama o da guzel vakit geciriyo bolum ilerliyorsun:1: simpsons guzel onda da baya zaman geciriyorum.

Turkce bu oyunlarr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bwn turkce istiyorum aynen hay day tarzi bulamiyorum da

Android tablet icin vakit gecirmeye oyun istiyorum neyi denedi isem hosuma gitmedi yani bi kac tane var onlara devam ederken yenisini istiyorum :sly:yani oynadiiklarim hayday -criminal case -vandy crush-pet rescue-village farm - baskada yok bu tarz seviyeli ucretsiz ilerlemeli isletme yonetme isletme tarzi oyun onerileriniz bekliyorum

hay day diye bir oyun var herkes onu oynuyor çiftlik oyunu güzeldir heralde

Oynuyorum yaa pek sarmio hep aynii bulamiorumm soyle guzel oyun:-)

Hemen bakiorum simdi :-) :-)

sağ alttaki buton zıplama sol alttaki soru işaretlerini topladığında gelen özellikler
bıçak bazen kendini kesiyo bazen başkasını orasını anlamadım ama diğerlerini anlamadıysan anlatabilirm:23:

Anladim gibi de bu da sarmadi beni ama yine de cesit olur :-) ya aslinda var ama geneli ingilizce gorevler falan anlasilmio oyle olunca kalioruz ortada :-)

HayDay gibi Türkçe bir oyun arıyorsan sana Farmville 2 Köy Kaçamağını tavsıye ederim. Bağımlılık yapıyor :KK51:

Konu açılalı yıl olmuş, hortlattım sanırım, umarım görür konu sahibi de işe yarar yazdığım :KK70:

Back
X