Marketlerde %100 doğal var biraz pahalı, aktarlarda da var, ama kendinizde evde elma sirkesi yapabilirsiniz. Temizlik bakımından mikrop bakımından sirke çok faydalı zaten, mantar olduğum zaman da yapmıştım sirkeyi hem hemen kesti hemde yanmayı kaşıntıyı aldı. Her duştan sonra bir bardak sirkeli suyla yıkar çıkarım. Doktorum önermişti ama tabi sizde doktorunuza sorun Bana iyi gelen belki size farklı bir etki yapar.
Canim bir yil once banada utrasonla bakti doktor . Herşey gayet guzel dedi .cocuk istiyotum sonuc alamayinca tavsiye ile baska doktora gittim. Neler cikti neler . Sag yumurtalik enfeksiyon gecirmis . Yumurtaliklarda enfeksiyon varmis . Yara ici smear aldi. Sertlesme varmis yumurtalikta. Simdi smear da kotu cikarsa iyice çökeceğim . Isini bilen birine gitmwk cidden onemliymis duzenli gittigim ozel hastanede bunlar bana hic denmedi .
Smear testini daha önce yaptırmıştı ablam onunda yumurtalıklarında sıkıntı vardı hatta doktor pek ic acıcı da konuşmamıştı ama çok şükür temiz çıktı sizde lütfen kötü düşünmeyin onca olumsuzluklara rağmen ablam da birsey çıkmadı insallah sizde de birsey çıkmaz merak etmeyin
İnan’ın bende bunu anlamıyorum asla sonuç olarak örnek veriyorum jinekoloji doktorları aynı dersleri görüyor aynı anda mezun oluyor yıllarını veriyorlar diplomalarını alıyorlar ama farklı farklı 2 doktora gidiliyor birinin dediğiyle digerinin dediğinin hiç bir alakası olmuyor yani bu ultrason cihazı aynı cihaz yapılan işlem aynı ama söylenenler farklı gerçekten çok saçma