Vakinal akıntı ?? Sebebi mantar mı

Betull63

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
161
52
13
31
Kızlar merhaba sizlere birsey danışmak istiyorum yoğun bir şekilde kremsi beyaz katı bi akıntım oluyor koku yok yanma Yok kasıntı Yok daha önce hep kuruluk olurdu vajinam da şimdi ise hep ıslak ıdrar yapmışım gibi mantar olsa mantar genelde kasıntılı kokulu oluyormus ben anksiyete hastasıyım stresli dönemler geçirdim acaba diyorum bu sebepten mi yasıyorum bu durumu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Bence ertelemeden doktora git canim. Bende akinti ve baska sikayetlerden gittim . Rahim yarasi varmis . Erteleme utanma git sonra benim gibi pisman olma

İltihaptan kaynaklı ama başka bir durum da olabilir, doktora gitmeniz lazım geçmiş olsun

Aynı problemden bende de vardı doktorlar çare bulamadı ne paralar döktüm ama yine de doktora gidin tabii ki

Aynı problemden bende de vardı doktorlar çare bulamadı ne paralar döktüm ama yine de doktora gidin tabii ki
Özel de bi doktora gittim baktı çokta fazla degil dedi bıraktı ne ilaç ne birsey doktorun da iyisine denk gelmek gerekiyor

Bazı doktorlar yumurtalıkların çok çalıştığı için böyle olduğunu söylüyor bazıları enfeksiyon diyor bazıları hiç bir çözüm bulamıyor :)) her zaman sirkeli suyla yıkıyorum ne olur ne olmaz diye

Bazıları da stres kaynaklı diyor bedenini beynini rahat bırak diyor ben anksiyete rasatsızlıgı yasıyorum çok takıntılı biriyim acaba dedim bu yüzden olabilir mi

Bence ertelemeden doktora git canim. Bende akinti ve baska sikayetlerden gittim . Rahim yarasi varmis . Erteleme utanma git sonra benim gibi pisman olma
Ultrasonla baktı rahimin yumurtalıkların çok iyi durumda kist miyom vs hiç brisey yok dedi

Bartholin kistim vardı bir de salgılarla başım beladaydı ama kendiliğinden geçti. Dönem dönem artıp azalıyor çok kafayı takmıyorun

Bazıları da stres kaynaklı diyor bedenini beynini rahat bırak diyor ben anksiyete rasatsızlıgı yasıyorum çok takıntılı biriyim acaba dedim bu yüzden olabilir mi

Açıkçası stresten dolayı ben hiç duymadım, benim bundan 4 ay önce yoğun akıntım vardı yanma ve kaşıntı yapıyordu, mantar sandım ama doktor yumurtalıkların çok iyi çalışıyor dedi, sirkeli suya oturmamı söyledi 3 gün üst üste daha sonra hafta da bir yap dedi, genelde üşütünce de çok fazla akıntı oluyor

Yumurtalıkların iyi çalışmasıyla akıntı ne alakaymış peki birde sirke asidik birsey vajinanın pH değmesini bozmaz mı ?

Yumurtalıkların iyi çalışmasıyla akıntı ne alakaymış peki birde sirke asidik birsey vajinanın pH değmesini bozmaz mı ?
Çoğu kadın doktoru sirkeli suyu öneriyor ben 2-3 farklı doktora gittiğimde bana hep söyledi. Vajinanın pH değerine en yakın sirke ama tabi doğal olan

Çoğu kadın doktoru sirkeli suyu öneriyor ben 2-3 farklı doktora gittiğimde bana hep söyledi. Vajinanın pH değerine en yakın sirke ama tabi doğal olan
Faydasını gördünüz mü yani akıntı azaldı mı ne gibi değişiklikler sezdiniz peki gerçi doğal sirkeyi kim kaybetmiş ben bulym

Faydasını gördünüz mü yani akıntı azaldı mı ne gibi değişiklikler sezdiniz peki gerçi doğal sirkeyi kim kaybetmiş ben bulym

Marketlerde %100 doğal var biraz pahalı, aktarlarda da var, ama kendinizde evde elma sirkesi yapabilirsiniz. Temizlik bakımından mikrop bakımından sirke çok faydalı zaten, mantar olduğum zaman da yapmıştım sirkeyi hem hemen kesti hemde yanmayı kaşıntıyı aldı. Her duştan sonra bir bardak sirkeli suyla yıkar çıkarım. Doktorum önermişti ama tabi sizde doktorunuza sorun Bana iyi gelen belki size farklı bir etki yapar.

Ultrasonla baktı rahimin yumurtalıkların çok iyi durumda kist miyom vs hiç brisey yok dedi
Canim bir yil once banada utrasonla bakti doktor . Herşey gayet guzel dedi .cocuk istiyotum sonuc alamayinca tavsiye ile baska doktora gittim. Neler cikti neler . Sag yumurtalik enfeksiyon gecirmis . Yumurtaliklarda enfeksiyon varmis . Yara ici smear aldi. Sertlesme varmis yumurtalikta. Simdi smear da kotu cikarsa iyice çökeceğim . Isini bilen birine gitmwk cidden onemliymis duzenli gittigim ozel hastanede bunlar bana hic denmedi .

İnan’ın bende bunu anlamıyorum asla sonuç olarak örnek veriyorum jinekoloji doktorları aynı dersleri görüyor aynı anda mezun oluyor yıllarını veriyorlar diplomalarını alıyorlar ama farklı farklı 2 doktora gidiliyor birinin dediğiyle digerinin dediğinin hiç bir alakası olmuyor yani bu ultrason cihazı aynı cihaz yapılan işlem aynı ama söylenenler farklı gerçekten çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…