- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
matematik ve geometriyi hayatımın hiçbir döneminde beceremediğim için maalesef bir hukuk, bir uluslararası ilişkiler okuyamayacağım devlet üniversitesinde..buna ek olarak sözelim çok iyi.. ama sözel programlardan birini seçemem.çünkü ilgi duyduğum meslekler yok..işinin ehli bir hukukçu olacağıma inanıyorum.. son çare olarak özelde okumayı düşündüm. çalışır bir yandan taksitlerimi öderim gibisinden kaba taslak bi şeyler planladım.
bu konuda bana yardımcı olabilecek, -özellikle hukuk okuyan- vakıf üniversiteli arkadaşlar varsa aramızda, yardım rica ediyorum..
istanbul avrupa yakasındayım..yüksek ihtimal vakıfla yola devam....
ilk girişim bu arada..tekrar hazırlanmak mı daha mantıklı yoksa vakıfta başlayıp sene kaybı olmadan devam etmek mi bilemedim.. lütfen tek bişey bile biliyorsanız yardımcı olun..çünkü benim için şu aşamada her bilgi mühim
çok çok teşekkürler şimdiden
bu konuda bana yardımcı olabilecek, -özellikle hukuk okuyan- vakıf üniversiteli arkadaşlar varsa aramızda, yardım rica ediyorum..
istanbul avrupa yakasındayım..yüksek ihtimal vakıfla yola devam....
ilk girişim bu arada..tekrar hazırlanmak mı daha mantıklı yoksa vakıfta başlayıp sene kaybı olmadan devam etmek mi bilemedim.. lütfen tek bişey bile biliyorsanız yardımcı olun..çünkü benim için şu aşamada her bilgi mühim
çok çok teşekkürler şimdiden