E Ellibirincikisi Guru Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2009 4.481 1.039 18 Şubat 2010 Konu Sahibi Ellibirincikisi #1 arkadaşlar vakıf gureba hastanesi kadın doğum bölümüne gideniniz varmı? varsa doktorunuzun ismini yazarmısınız??
arkadaşlar vakıf gureba hastanesi kadın doğum bölümüne gideniniz varmı? varsa doktorunuzun ismini yazarmısınız??
E Ellibirincikisi Guru Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2009 4.481 1.039 20 Şubat 2010 Konu Sahibi Ellibirincikisi #2 vayy be koca kadınlar kulubünde vakıf gureba hastanesine giden tek benmiymişimkaydirigubbakcemile3
oske.06 Afakanlar basıyor :) Kayıtlı Üye 11 Kasım 2009 4.963 6 22 Şubat 2010 Konu Sahibi Ellibirincikisi #3 ben hasta olarak gitmedim ama o hastaneyi tavsiye etmem ancak kadın doğum klinik şefi çok tatlı bir beydi ama meslekteki başarısı ansıl bilemicem
ben hasta olarak gitmedim ama o hastaneyi tavsiye etmem ancak kadın doğum klinik şefi çok tatlı bir beydi ama meslekteki başarısı ansıl bilemicem
M MENDO Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2011 107 0 12 Kasım 2011 Konu Sahibi Ellibirincikisi #4 pptya87 .!.: vayy be koca kadınlar kulubünde vakıf gureba hastanesine giden tek benmiymişimkaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... vakıf gurebada kadın doğumdan iyi bir doktor tavsiye edebilirmisniz?
pptya87 .!.: vayy be koca kadınlar kulubünde vakıf gureba hastanesine giden tek benmiymişimkaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... vakıf gurebada kadın doğumdan iyi bir doktor tavsiye edebilirmisniz?