• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajnal enfeskiyon

ballparmak

Guru
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
214
32
318
kızlar bir türlü yenemiyorum vajinal enfeksiyonu. etkili bi ilaç yada doğal yöntem öneriniz var mı? ne yapmalıyım ? :( :(

kızlar bir türlü yenemiyorum vajinal enfeksiyonu. etkili bi ilaç yada doğal yöntem öneriniz var mı? ne yapmalıyım ? :( :(
Canım bu enfeksiynun en büyük sebebi yanliş taharetlenmek (vajinani silerken önden arkaya temizlemek) en büyük enfeksiyon kapma sebebi buymus. Bende de bir türlü geçmiyordu bende dikkat ettim böyle yapmaya. Çok değil bende de ama yinede arada oluyor enfeksiyon. Tam geçmiyor malesef:-(
bide alafranga tuvalet kullanma!

nasıl kullanmayayım heryerde bu tip tuvaletler var :( bu enfeksiyon cocuk oluşumuna engel midir sizce

Kızlar vajina enfeksiyonu nasıl belli ediyor kendini. Benim bugün bi damla pembe kan geldi, kasıklarım ağrıyor bir de afedersiniz vajinada değil iç kısımlarda beyaz küçük bişeyler var. Yarın doktora gidicem de bekarları alttan muayene ediyorlarmı?

Back