Vajinusmuyum bilmiyorum ??

scarlatina88

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
67
2
18
34
Aydın
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. daha 10 günlük eviyim. eşimi uzun zamandır tanıyorum. balayımızın ilk bir kaç günü birkaç defa denememiz oldu ama başarısız olduk bir türlü uygun poziyon bulamadık sonra balayımızın sonun doğru eşim üstte ben altta klasik poziyonda çok acı çekerekte olsa p.... ucu bir kaç cm sanırım girdi ve kan geldi o kadar acıya rağmen çok mutlu oldum. kan baya yoğun geldi yarım saat kanadım ama peçeteyle sildikçe geliyordu ve bir kaç gün bacak ağrısı ve vajimde sızlama çektim. sonra 3 gün ara verdik ve bir daha denedik canım çok yandığı için ucu girince korkunç bir ağrı sanki bıçak girer gibi yanma hissediyor ve herdefasında eşimi geri itip ağlama krizine girmeye başladım. burda yazılanları okuyunca benim gibi çok insan olduğunu gördüm ve rahatladım. emla krem anestol kas gevşetici hatta passiflora bile içtim buna rağmen herseferinde aynı acı sadece ucu giriyor ve devam edemiyoruz. parmak egzersizini hiç denemedim ama yapabileceğimi sanmıyorum nedense eşimle denemek daha az korkutucu geliyor egzersize göre. bir kaç gündür kendime soruyorum ben vajinusmuyum yoksa pozisyonumuzmu yanlış diye çünkü biz p....si hep dik sokmaya çalışıyoruz ve burda okuduklarıma göre kadın üstte ve eşi sırtına dönükken çok daha kolay oluyormuş p...si popo yönüne doğrumu döndürmeliyim? nası yapıcam bilmiyorum. artık her seferinde hüsran yaşamaktan bıktım. eşimde üzülüyor ama belli etmiyor hiç ben üzülmiyim diye. nolur bana bi yardım edin. fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…