• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmusum yardm..

Mrb.il önce yaşamakta olduğun problemin kesin bir çözümü olduğunu bilmelisin.Eşinin de anlayışlı olmalı ve hemen çözüm beklemeyin.Psikiyatrist yardımı almalısın. Doktor büyük ihtimalle parmak egzersizi verecektir.Kaslarına hükmetmeyi ne kadar kısa sürede öğrenebilirsen o kadar kıa sürede normale dönersin.Bu arada tedavi süresince ilişki yasak...Allah şifa versin

8 aylık vajınusmusu mu yendım ıstersen yardımcı olabılırım papatya

egzersız şart..ben 1bucuk ayda yendım sımdı geçen zamanıma yanıyorum.....çeken bılır kendımı cok haarap etmısım ama boşmuş dıyorum

bende yendim bu hastalığı. doktora git bence. ve sabırlı olun. çözülmicek bi sorun değil. hallettikten sonra bumuydu diceksin bak gör. sorularına cevap verebilirim.

bende vajinusmusum doktorada gittim ama sonuç yok. neyseki eşim çok anlayışlı..siz neler yaptınız... mafoldumben

Son düzenleme:
bende de var oynı problem ama ben kendi kendime yenmeye çalışıyorum inşşallah bitecek bu kabus millet benden sonra evlendi çocuk bile doğurdu ben hala yerimde sayıyorum.

bendede 11 ay bu sorunu yaşadım çapada arşalus kayır var onda ben grup terapisi gördüm Allaha şükür 2 sene oldu aşalı

arkadaşlar benim durum daha vahim.bende vajinusmus ve ben iki yıllık evliyim doktorada gittim ama sonuç yok.artık çok üzülüyorum sinir sistemim mahvoldu neyseki eşim çok anlayışlı..siz neler yaptınız lütfen yardımcı olun...

aynı durumdayız Allahtan benim eşimde anlayışla karşılıyo ama ben üzülüyorum arkadaşlarının çocukları oldu onlara imreniyo. offfffff bitsin bu kabus

kızlar be 2 yıllık evliyim ilk 2 ay bende vajinusmusla savaştım çapa tıp fakültesi cinsel işlev bozukluğu bölümünde tedavi gördüm ve tek başıma gidip tedavi görmeme rağmen 8 gün sonra kurtuldum öncelikle parmak ve nefes egzersizleri yapın hakimiyet sizde olsun eşinizin penisini elinize alıp vajinanıza sürtün şunu düşünün o oraya orantılı ve benim drum hep şunu söylerdi ilk geceden kimse ölmemiş korkma sende ölmezsin bir an gözünüzü kapatın eşiniz üstünüzde olsun ama dokunmasın siz gözleriniz kapalı başka şeyler düşünün rahatlayın ve bırakın eşiniz ilk golü atsın:kedi:kaydirigubbakcemile3

Back