• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu yenme hikayemm yuppiiiiiiiiii ^_^

nuysima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
133
32
48
4 aylık evliyim vajinusmusu yeneli 13 gün oldu bugün.. Olmadan öncesine kadar sanki dünya yıkılmış altında kalmışım gibi hissediyordum, ne kimseyle paylaşabildim nede kendimle barışabildim bu dönemde .. eşimde çok anlayışlıydı ama sonuçda 1 erkek ona haksızlık ettiğimi düşünüyordum.. Herzaman bu konu hakkında onunla çok net konuşup sarılıp omzunda ağlıyodum ve onun için o noktanın çokda önemli olmadığını anlatıyodu bana ama gel görki ben.. onu hayattaki en mutlu erkek yapmak vardırya kendimi yedim bitirdimm.. Neyse 2 ekim eşimin doğumgünüydü 2 ekim gecesi ona en büyük hediyeyi vermeyi planyarak Ankarada (isterseniz özelden kliniğin adı ve hoca ismini verebilirim..) bir kliniğe gittik beraber eşimle, burda okuduğm kadarıyla 4 5 milyarlardan falan bahsediyolarki ben VAJİYİ 2 seansda yendim 350- 350 700tl verdik sadece.. Seanslar kısa sürdü alttan sürekli bir şeyler giriyordu içime ama doktor hanımın bana verdiği psikoljik destek sayesinde bunu yapabildiğimi gördüm ve tatlı dili güler yüzü sayesinde bunun çok normal olası bir durum olduğunu 27 yaşına kadar onu korudun bişey olmasın diye kendini kastın ama şimdi artık onu sahibine vermen gerek.. aç bacaklarını koruma onu .. bu telkin hala o an gelir aklıma..
doktoruma diğer seansı 1 ekimde yapalım ki bu seansı bitirirsem zaten yenmiş olacağımı söylemişti hocam.. eşime doğumgünü gecesi hediye etmek istediğimi anlattım muhteşem bir otelden o gece yer ayırttırıcağımı ve balayı gecemiz kadar özel olmasını istediğimi anlattım ve planladığımız gibi seansda başarılı oldum ve yendim..

neyyyyse doğumgünü gecemiz otelimize gittik öğlenden gidip odayı bir güzel süslemiştim eşim fener holiganı sarı laci balonalr falann.... :^__^ o gece için kendimi hazırlamıştım fakat bir gün önceki seandan çk az acım kalmıştı ve kanamıştı.. o gecede olmadı neyazıkki..eşim zatenazda acısa dokunamam sana önce bi acısı geçsin diye beni rahatlattı,ama ona o gece hediye vermek istediğimi söyledimm.. sonra biz 2 gün sonra antalyaya gittik işimiz nedeniyle dolayısıyla bu işi oraya ötelemiştik.. kaldığımız gecelerde ilk günler hüsran neyse son döneceğimiz gece yani 7 ekim gecesi artık ben bu iş bugece bitecek dedim içimden çünkü ne tatilin tadı çıkıyo ne yemeğin bukadar zayıf olamazdım herkesin yaptığı birşeyde bukadar zayıf ve korkak olamazdım.. Bir BESMELE çektim ve herşey çok güzel gitti.. başardığımız an ağlıyordum sevinçden gözyaşalrımı öperek siliyordu eşim ve işte şimdi gerçekten EŞ olduk dedi.. çok güzeldi.. bu bir imtihan bence kızlar Rabbim sınıyor bizleri daha çokda erkeği nekadar sabırlı olduğunu eşiniziz böylece anlayabiliyosunuz helede benim gibi görücü usulü evlenip 1 buçuk yıldır tanıyosanız. tam güveninizi kazanıyosunuz.. Şimdilikde bakalım tabii bulutların üstüne daha taşınamadım ama zamanla oda olur diyorum ve şimdi inş. Bebek istiyoruz başka topiklerde bebek bekliyoruz darısı sizlere kızlar çok duada edin emi ?? Rabbim istemezse oturduğumuz yerden kalkamayız unutmayın o isterse ancak olur herşey.. Bayınız..

Bende kısa bir süre sonra evleniyorum. Umarım bende evlendikten 1 yıl sonra bebek sahibi olabilirim:) Ve inşallaaah sizde bir bebiş alırsınız elinize:)
Ayrıca ne kadar sevindim senin adına bilemezsiiin. Okurken tebessüm ettim. Çok çok mutlu ol inşallah. Kararlığını cesaretini ortaya koydun ve başardın.
Tebrikler! :16:

Ve umarım ablamda bunu başarır:26:

konunu okuduğumda benimde bir tebessüm belirdi yüzümde :16: artık böyle sıkıntılar yaşatmasın allah mutluluklarr :34:

Allah bir daha yaşatmasın canım, başaranları gördükçe çok seviniyorum...
Nasıl bir illet olduğunu ben de biliyorum çünkü. 1.5 yıl ben de uğraştım...
Darısı tüm vajililerin başına inşallah...

Bende kısa bir süre sonra evleniyorum. Umarım bende evlendikten 1 yıl sonra bebek sahibi olabilirim:) Ve inşallaaah sizde bir bebiş alırsınız elinize:)
Ayrıca ne kadar sevindim senin adına bilemezsiiin. Okurken tebessüm ettim. Çok çok mutlu ol inşallah. Kararlığını cesaretini ortaya koydun ve başardın.
Tebrikler! :16:

Ve umarım ablamda bunu başarır:26:

inşALLAH tatlım çok teşekkür ederim,ama şunu herkes bilsinki doktora gitmeden bunun kendi çabanla geçebilecek bişey olduğuna asla inanmıyorum.. Sanada şmdiden mutluluklar sana bir tavsiye : (ilk gece bu işi mutlaka halledinn, kaldımı kalıyoooooooo şekerim )

konunu okuduğumda benimde bir tebessüm belirdi yüzümde :16: artık böyle sıkıntılar yaşatmasın allah mutluluklarr :34:

amin inşALLAH bir genç kzın yaşayabilceği en büyük hayal kırıklarından birisi yolun en başındayken Rabbim vermesin,1 kere olduğunda gerisi güzel kızlar,hep 1 sonrası 1 öncekinden daha kolay bir de.......

Allah bir daha yaşatmasın canım, başaranları gördükçe çok seviniyorum...
Nasıl bir illet olduğunu ben de biliyorum çünkü. 1.5 yıl ben de uğraştım...
Darısı tüm vajililerin başına inşallah...

cidden canım ya bunun nasıl bir şey olduğunu bilmek enterasan bi his,evliliğimin ilk 4 ayını böyle heba ettiğimi hiç haıtlrmaak istemiyorum,oysaki ne basitmiş.. Sorunu kafamızda devleştiriyoruz ve üzerine gitmiyoruz bence .. mutlaka doktora gidip bunu aşmalısınız kızlar yoksa kocalarınız Allah muhafazaaaaaa........... ayhh düşünmek istemiyeniz bişi töbe yaaa ^_^

cidden canım ya bunun nasıl bir şey olduğunu bilmek enterasan bi his,evliliğimin ilk 4 ayını böyle heba ettiğimi hiç haıtlrmaak istemiyorum,oysaki ne basitmiş.. Sorunu kafamızda devleştiriyoruz ve üzerine gitmiyoruz bence .. mutlaka doktora gidip bunu aşmalısınız kızlar yoksa kocalarınız Allah muhafazaaaaaa........... ayhh düşünmek istemiyeniz bişi töbe yaaa ^_^

Sen yine az bir zamanda atlatmışsın ben 1.5 yılımı verdim...
18 yıllık vajili olanı tanıyorum...
Artık ümidi kesip çocuk yapıyorlar daha ilişkiye girmeden :S
Kızlar siz siz olun vajiyi atlatmadan hamile kalmaya kalkmayın...

siz öyle diyorsunuzda !!! ümitler tükenip çaresiz kalındığında insan herşeyi düşünüyor !!!

senin adına çok sevindim arkadaşım:16::16:
inşallah bundan sonrada bu problem tamamiyle ortadan kalkar:16:
ben bu problemi hiç yaşamadım ama inan hikayeni okurken içim bir tuhaf oldu
rabbim herşeyi gönlüne göre versin bu durumu yaşayanlarada b ir an önce bu durumdan kurtarsın inşallah:16:

çok çok mutlu oldum adınıza bende tlatırım inşallah :)

Sizin adınıza çok mutlu oldum ama bana kalırsa bebek fikrini bir yıl kadar sonra düşünseniz çok iyi olur
çünkü hamile kalınca ne olacağı belli olmuyor tekrar birbirinizden ayrı kalmayın ben 18. haftadayım ilişki yasak bu her gebelikte böyle olmuyor tabi ama herşeyi düşünerek bir süre evliliğinizin tadını çıkarın derim ben.

Tabi karar sizin :54::54::54:

anlamıyorum canım ilişkiye tam girmeden nasıl hamile kalıyolar?

Back