vajinusmusu yenenler 2019

kubra0000

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
18
6
16
Merhaba arkadaslar . Ben evliligimin ilk 2 senesin de vajinusmus belasiyla uğraştım. Hicbirsyden tad alamyrdum psikoljm bozulmstu gitmedigm psikolog kadin dogmcu kalmadi. Parmak egzerszleri falan yenemedm olmadii . Istanbul kadikoyde bi doktorla tanistim. Kuzenmde daha onceden vajinusmus yasams bunu kmseye soyleyemems bu doktorla sonra careyi bulms beni de yonlendirdi . Inanin 2 senedir bos yere beklemisim. Vajinama uyusturucu igne vurduu yuruyeblyrdm sadece o bolge icine vurdu. 40 dakika etkisi vardi polkliglngn cevresnde bi otel tuttuk o sekilde allahima binlerce kez sukurler olsun doktorumdan da binlerce kez allah razi olsun.surkli aklimda ona hep dua ederm evliligimi kurtardi . Hicbir aci hissetmeden oldu ve sonrasinda da hic kasilma yasamadm hersey yoluna girdi. Kesnlkle bana ulasin doktorun adini vereyem her doktor yapmiyo ve bilmiyor bu yontemi bende korktm basta bsy olurmu diye 2 sene gyvenip gidemedm. Keske en bastan gitseymisim lutfen daha fazla beklemeyn ve gidiln bu doktora

Şifa nerden sebep olacak bilinmez şükür kurtulmuşsunuz ama Vajina içine iğne bu daha ürkünç geldi sanki bana

Ben de seanslı tedaviyle yenenlerden biriyim.Bu illetten kurtulan birini her duyduğumda sanki yeniden iyileşiyor gibiyim ne güzel

Şifa nerden sebep olacak bilinmez şükür kurtulmuşsunuz ama Vajina içine iğne bu daha ürkünç geldi sanki bana
Banada oyle geldi canm 2 sene erteledm bunu o yizden baska yollar aradim. Ama hicbsy care olmadi parmak egzersizi bile yapamyrdm oyle dokunamurdm kendime . Son care bunagittm ve iyiki gitmisimm

İlk.iliskiden sonraki iliskilerde aci yasadiniz mi peki sonrakilerde uyusturmadan yaptiniz sanirim

Merhaba bende iki yıldır vajinismusum ama ileri seviyede oldugumu düşünmüyorum çünkü bir gün yenecegime inaniyorum yinede yardım almak istiyorum kendi kendime yenerim belki ama denemeye korkuyorum..gebelik dusunduz peki iliskinizden sonra

Merhaba bende iki yıldır vajinismusum ama ileri seviyede oldugumu düşünmüyorum çünkü bir gün yenecegime inaniyorum yinede yardım almak istiyorum kendi kendime yenerim belki ama denemeye korkuyorum..gebelik dusunduz peki iliskinizden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…