- 20 Nisan 2020
- 111
- 25
- Konu Sahibi Ayseeealsac
Hanımlar vajinusmusu hayla yenemeyen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan diblatör seti aldım onla yaptım 3. Deyim yaptım eşlide yapamadım sadeceHayyla derken ne kadar süredir yenemediniz? Yenmek için neler yaptınız nerelere gittiniz?
Ben de hala vajinismusum 1 yıllık evliyim
Hangi siteden sipariş verdiniz acaba?Suan diblatör seti aldım onla yaptım 3. Deyim yaptım eşlide yapamadım sadece
Wp grubuna alayım istersen seni vajili bacılarım varBen de hala vajinismusum 1 yıllık evliyim
Gitti gidiyor dan canımHangi siteden sipariş verdiniz acaba?
Bende vajinismusum gruba alsan benid4Wp grubuna alayım istersen seni vajili bacılarım var
Ben kendi kendime spor ile yendim. Mutlaka evde rahim egzersizleri yapın kendiliğinden yeneceksiniz. Spor şartHanımlar vajinusmusu hayla yenemeyen varmı
Ne sporu yaptiniz da yendiniz? Hic duymamıştım bir alaka da kuramadim.Ben kendi kendime spor ile yendim. Mutlaka evde rahim egzersizleri yapın kendiliğinden yeneceksiniz. Spor şart
Ben vaŕim bende spor yapıyor kegel egzersizi ayna egzersizleri ama kesinlikle bi değişim yok nasıl yendin acaba lütfen yardımcı olur musunBen kendi kendime spor ile yendim. Mutlaka evde rahim egzersizleri yapın kendiliğinden yeneceksiniz. Spor şart
Ben vaŕim bende spor yapıyor kegel egzersizi ayna egzersizleri ama kesinlikle bi değişim yok nasıl yendin acaba lütfen yardımcı olur musun
[/QUOTE normal spor değil rahim egzersizleri yaptım ve pelvik kas güçlendirdim bu şekilde çok basit oldu