- 14 Ocak 2020
- 27
- 15
-
- Konu Sahibi Blog design
Sözde başarabilirsiniz önce kendinize güvenin,kendinizi vücudunuzu tanıyınÇok güzel bir haberdarısı başıma
Bana yardımcı olur musunzMerhabalar. Bende 2 senenin sonunda vajinusmusu yenen biriyiim. Hem vajinusmus kitabını okudum hem parmak egzersizleri yaptım hemde dilatör setini sonuna kadar kullandım. Sonrasında kendi kendime dedim ki bu kadar kolay mıydı ben niye o kadar çok bekledim. Çok şükür geçti gitti hatta kadın doğuma gidip alttan muayane bile oldum. Benim gibi bu sıkıntıları yaşayanlarla konuşmak ve yardımcı olmak istiyorum. Cem keçenin kitabını hediye etmek istiyorum. Sormak istediğiniz soru varsa seve seve cevaplarım cünkü hiçbir kadın bunları yaşamayı haketmiyorSevgiler
Tabikide yardımcı olurum. Bana özelden mesaj atabilirsinizBana yardımcı olur musunz
Meraba banada özelden yazabilir misiniz acil lütfen yardımcı olun banadaMerhabalar. Bende 2 senenin sonunda vajinusmusu yenen biriyiim. Hem vajinusmus kitabını okudum hem parmak egzersizleri yaptım hemde dilatör setini sonuna kadar kullandım. Sonrasında kendi kendime dedim ki bu kadar kolay mıydı ben niye o kadar çok bekledim. Çok şükür geçti gitti hatta kadın doğuma gidip alttan muayane bile oldum. Benim gibi bu sıkıntıları yaşayanlarla konuşmak ve yardımcı olmak istiyorum. Cem keçenin kitabını hediye etmek istiyorum. Sormak istediğiniz soru varsa seve seve cevaplarım cünkü hiçbir kadın bunları yaşamayı haketmiyorSevgiler
Meraba banada özelden yazabilir misiniz acil lütfen yardımcı olunlMerhabalar. Bende 2 senenin sonunda vajinusmusu yenen biriyiim. Hem vajinusmus kitabını okudum hem parmak egzersizleri yaptım hemde dilatör setini sonuna kadar kullandım. Sonrasında kendi kendime dedim ki bu kadar kolay mıydı ben niye o kadar çok bekledim. Çok şükür geçti gitti hatta kadın doğuma gidip alttan muayane bile oldum. Benim gibi bu sıkıntıları yaşayanlarla konuşmak ve yardımcı olmak istiyorum. Cem keçenin kitabını hediye etmek istiyorum. Sormak istediğiniz soru varsa seve seve cevaplarım cünkü hiçbir kadın bunları yaşamayı haketmiyorSevgiler
Merhaba nasıl başardnz ne yaptınzMerhabalar. Bende 2 senenin sonunda vajinusmusu yenen biriyiim. Hem vajinusmus kitabını okudum hem parmak egzersizleri yaptım hemde dilatör setini sonuna kadar kullandım. Sonrasında kendi kendime dedim ki bu kadar kolay mıydı ben niye o kadar çok bekledim. Çok şükür geçti gitti hatta kadın doğuma gidip alttan muayane bile oldum. Benim gibi bu sıkıntıları yaşayanlarla konuşmak ve yardımcı olmak istiyorum. Cem keçenin kitabını hediye etmek istiyorum. Sormak istediğiniz soru varsa seve seve cevaplarım cünkü hiçbir kadın bunları yaşamayı haketmiyorSevgiler
merhaba özelden yazabilirsinizMerhaba nasıl başardnz ne yaptınz