Tebrik ederim. O yanma ve tuvaletin gelmiş hissi bikac denemeden sonra geçecek hiç şüphen olmasınValla olmaz nasıl olcak bu iş derken burdan arkadaşların tavsiyesi ile oldu ilk dinlediğim şey dilatör alıp egzersiz yapmaktı ben 2 gün egzersizden sonra eşli denememde başarılı oldumm şaka gibi hala oldum mu gerçekten mi falanım :)) ama yanma ve çiş varmış hissi bi ağrı oluyor umarım onu da atlatırımmmdarısı tüm bu hastalıkla uğraşanlaraaaa inanın BAŞARIN
Tebrik ederim. O yanma ve tuvaletin gelmiş hissi bikac denemeden sonra geçecek hiç şüphen olmasınbende çok çektim bu illeti. Yendikten sonra alışma süresi başlıyor. Hatta hiç olmadığı zamanlarda oldu. Bigun sorunsuz tamamı olurken bir sonraki denemede hiç olmadığı günlerde oldu. Ama anladimki sorun tamamen psikolojik kendimi kasmamaya çalıştım o an farklı şeyler düşündüm ve bu şekilde daha rahat olduğunu gördüm. Zamanla yanma hissiyatı da geçti. Öyle yanıyordu ki ilişkiden sonra buz koymak zorunda kalıyordum. Bol kayganlastrci kullann alışana kadar. Bebek yağıda aynı
cok teşekkürler bilgileriniiz için bebe yağı kullanıyorum ben :)Tebrik ederim. O yanma ve tuvaletin gelmiş hissi bikac denemeden sonra geçecek hiç şüphen olmasınbende çok çektim bu illeti. Yendikten sonra alışma süresi başlıyor. Hatta hiç olmadığı zamanlarda oldu. Bigun sorunsuz tamamı olurken bir sonraki denemede hiç olmadığı günlerde oldu. Ama anladimki sorun tamamen psikolojik kendimi kasmamaya çalıştım o an farklı şeyler düşündüm ve bu şekilde daha rahat olduğunu gördüm. Zamanla yanma hissiyatı da geçti. Öyle yanıyordu ki ilişkiden sonra buz koymak zorunda kalıyordum. Bol kayganlastrci kullann alışana kadar. Bebek yağıda aynı işle
Merhaba bende dilatör seti aldım ancak henüz kullanmadım. O aparatları içeri girince kızlık zarına zarar veriyor mu anlayamadım ben olayıValla olmaz nasıl olcak bu iş derken burdan arkadaşların tavsiyesi ile oldu ilk dinlediğim şey dilatör alıp egzersiz yapmaktı ben 2 gün egzersizden sonra eşli denememde başarılı oldumm şaka gibi hala oldum mu gerçekten mi falanım :)) ama yanma ve çiş varmış hissi bi ağrı oluyor umarım onu da atlatırımmmdarısı tüm bu hastalıkla uğraşanlaraaaa inanın BAŞARIN
Merhaba bende dilatör seti aldım ancak henüz kullanmadım. O aparatları içeri girince kızlık zarına zarar veriyor mu anlayamadım ben olayı
Canım ben ilişkiye girmeme rağmen kızlık zarım hala kanamadı ki doktor muayenesinde kanayabilcek yapıda denildi . Ne desem şimdi yalan olur ama 1-2 de bozulacağını sanmıyorum onlar çok küçük eğer eşin problem yapıyorsa kızlık zarını bu süreçte yanında olsun aparatlarla çalışırkenMerhaba bende dilatör seti aldım ancak henüz kullanmadım. O aparatları içeri girince kızlık zarına zarar veriyor mu anlayamadım ben olayı
Tebrik ederim canım çok kısa bi sürede halletmişsin gerçektenValla olmaz nasıl olcak bu iş derken burdan arkadaşların tavsiyesi ile oldu ilk dinlediğim şey dilatör alıp egzersiz yapmaktı ben 2 gün egzersizden sonra eşli denememde başarılı oldumm şaka gibi hala oldum mu gerçekten mi falanım :)) ama yanma ve çiş varmış hissi bi ağrı oluyor umarım onu da atlatırımmmdarısı tüm bu hastalıkla uğraşanlaraaaa inanın BAŞARIN
Baya bi özgüven gelmişti bana o anTebrik ederim canım çok kısa bi sürede halletmişsin gerçektenben aparatın her boyunu 1-2 haftada alıyordum 3 ayda yenmiştim anca gerçekten uzun bi süreçti
Bende öyle canım bikere eşli olduktan sonra bidaha aparatla çalışamadım çok rahatsız oldum nedense.Baya bi özgüven gelmişti bana o anama ben de hala yanma batma devam ediyor onu aşamıyorum ama aparatla çalışmadan ilişki yaşıyorum direk
Hangi pozisyonda basardiniz acaba ozel olmassa anlatirmisinizValla olmaz nasıl olcak bu iş derken burdan arkadaşların tavsiyesi ile oldu ilk dinlediğim şey dilatör alıp egzersiz yapmaktı ben 2 gün egzersizden sonra eşli denememde başarılı oldumm şaka gibi hala oldum mu gerçekten mi falanım :)) ama yanma ve çiş varmış hissi bi ağrı oluyor umarım onu da atlatırımmmdarısı tüm bu hastalıkla uğraşanlaraaaa inanın BAŞARIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?