VAJİNUSMUSU YENDİİİİMMMMMMM

evliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
93
40
38
Valla olmaz nasıl olcak bu iş derken burdan arkadaşların tavsiyesi ile oldu ilk dinlediğim şey dilatör alıp egzersiz yapmaktı ben 2 gün egzersizden sonra eşli denememde başarılı oldumm şaka gibi hala oldum mu gerçekten mi falanım :)) ama yanma ve çiş varmış hissi bi ağrı oluyor umarım onu da atlatırımmm darısı tüm bu hastalıkla uğraşanlaraaaa inanın BAŞARIN

Canım çok mutlu oldum darısı bizlere inşallah

Tebrik ederim. O yanma ve tuvaletin gelmiş hissi bikac denemeden sonra geçecek hiç şüphen olmasın bende çok çektim bu illeti. Yendikten sonra alışma süresi başlıyor. Hatta hiç olmadığı zamanlarda oldu. Bigun sorunsuz tamamı olurken bir sonraki denemede hiç olmadığı günlerde oldu. Ama anladimki sorun tamamen psikolojik kendimi kasmamaya çalıştım o an farklı şeyler düşündüm ve bu şekilde daha rahat olduğunu gördüm. Zamanla yanma hissiyatı da geçti. Öyle yanıyordu ki ilişkiden sonra buz koymak zorunda kalıyordum. Bol kayganlastrci kullann alışana kadar. Bebek yağıda aynı işlemi görüyor.

cok teşekkürler bilgileriniiz için bebe yağı kullanıyorum ben :)

Merhaba bende dilatör seti aldım ancak henüz kullanmadım. O aparatları içeri girince kızlık zarına zarar veriyor mu anlayamadım ben olayı

4.aparat. belki verebilir ama tedavi amacli yapiliyor ve esinizinde izni ve bilgisi varsa yapacak birsey yok cunku aparatsiz pek olmuyor tedavi yapan vardir ama nadirdir eminim..

Merhaba bende dilatör seti aldım ancak henüz kullanmadım. O aparatları içeri girince kızlık zarına zarar veriyor mu anlayamadım ben olayı
Canım ben ilişkiye girmeme rağmen kızlık zarım hala kanamadı ki doktor muayenesinde kanayabilcek yapıda denildi . Ne desem şimdi yalan olur ama 1-2 de bozulacağını sanmıyorum onlar çok küçük eğer eşin problem yapıyorsa kızlık zarını bu süreçte yanında olsun aparatlarla çalışırken

Tebrik ederim canım çok kısa bi sürede halletmişsin gerçekten ben aparatın her boyunu 1-2 haftada alıyordum 3 ayda yenmiştim anca gerçekten uzun bi süreçti

Tebrik ederim canım çok kısa bi sürede halletmişsin gerçekten ben aparatın her boyunu 1-2 haftada alıyordum 3 ayda yenmiştim anca gerçekten uzun bi süreçti
Baya bi özgüven gelmişti bana o an ama ben de hala yanma batma devam ediyor onu aşamıyorum ama aparatla çalışmadan ilişki yaşıyorum direk

Baya bi özgüven gelmişti bana o an ama ben de hala yanma batma devam ediyor onu aşamıyorum ama aparatla çalışmadan ilişki yaşıyorum direk
Bende öyle canım bikere eşli olduktan sonra bidaha aparatla çalışamadım çok rahatsız oldum nedense.
Yanma ağrı malesef bende daha devam ediyor vajinal kuruluk baya var bende ön sevişmeyi uzun tutmama rağmen umarım bunuda aşarım cinsel ilişkiden sonra çok kötü ağrı ve yanma oluyor 1-2 saat sürüyor

Hangi pozisyonda basardiniz acaba ozel olmassa anlatirmisiniz

Vajinusmus başarılarını okudukça mutlu oluyorum Bu tamamen erteleme ve pskoljik bir rahatsızlık.İnşallah en kısa sürede bu hastalıktan bütün kadınlar kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…