Kendini hazırlayıp sonra hiç bir şey yapmadan vaz mı geçiyorsun? Kendine rahat ol demekle rahat olamasın, rahat olmak için denemen, kaygılanacak bir şey olmadığını görmen lazım. Üzerine gitmelisin. Sen kaçarsan korkuların üzerine üzerine gelir! Buna izin vermemek senin elinde.Yapamiyorum olmuyor tmm hazirim diyorum sadece oyle bakiyorum kendimi hazirliyorum rahatol diyorum olamiyorum
AMİNNNNN İNŞALLAH BENDEAmin canm inşallah kurtulursun
Canm nasil isteksizlik oluyor yaerteleme hastalığını cinsel isteksizliği nasıl yeneceğim ben :'(
Vaji durumunda erkekde bile cinsel isteksizlik oluyor ki sende olması çok normal. Yendiğin zaman düzelecek inlallah. Ama erotik kitaplar okuyabilirsin, film izleyebilirsin bunlarda işe yarar.erteleme hastalığını cinsel isteksizliği nasıl yeneceğim ben :'(
Haftasonu keyfi yapıyorlardır inşallah!Ne kadarda sessiz bir gün :)
Vajinusmus bitince herşey bitmiyor kizlar hiçbirşey eşinizle aranizdaki sevgi kadar mühim değil, ben bugün hayatimi degistircek b kararla boşanmaya karar verdim akşam memlekete doncem, kahrolcak ailrmm hele annem.., şuan geberiyorum üzüntüden mutsuzluktan ağlamaktan.....
Çok üzüldüm! Eğer boşanmakda kararlıysan. Şunu bil, en zoru ilk karar verdiğin anlar. Bu ilk travmayı atlatınca herşey eskisinden daha güzel olacak! Ama barışma olasılığınızda var. Belli olmaz ki!Vajinusmus bitince herşey bitmiyor kizlar hiçbirşey eşinizle aranizdaki sevgi kadar mühim değil, ben bugün hayatimi degistircek b kararla boşanmaya karar verdim akşam memlekete doncem, kahrolcak ailrmm hele annem.., şuan geberiyorum üzüntüden mutsuzluktan ağlamaktan.....
Kalp denen organ sadece kan pompalamiyormus, böyle durumlarda acıyadabiliyormuş taa en içten onu
Boşanmak, acı bir deneyim. Ama yürümeyecek bir evlilik için, en doğru karar. Cesur olanlar mutlu bir hayatı hakeder. İnşallah yeni biriyle tanışacaksın. Ve o seni çok mutlu edecek. Boşanmak hiç bir şeyin sonu değil. Yeni bir hayatın başlangıcı
Aslında hanyacığım. Olumsuz bir durumu kabullenmekle de hayatını heba etmiş oluyorsun. Herkes en iyisini hakeder.Bende evliliğin daha ilk 2 ayinda sanki yapamacakmisim gibi gelmişti panik olmuştum bi anda hersey üstüme üstüme geliyordu resmen neşemi kaybedip suskunlari oynamaya başlamıştım sonra anladım ki kendi kendime savaşıyorum esimin ruhu bile duymuyor vazgeçtim ve dedim ki bundan sonra biri gidecekse o gitsin ben niye gidiyorum ben niye kendimi heba ediyorum
Peki sebep ne canım? Sadece vaji mi ? Yoksa vajiyle birlikte gelen sorunlarmı ? Bak burda bi sürü kişiyiz ve hiçbirimizin hayatı dört dörtlük değil..can çekişen bi evliliği yaşatmaya çalışmak bana görede doğru değil ancak ayrımını iyi yapmalısın sırf vajiyim diye bu kararı aldıysan çok büyük yanlış olur.Vajinusmus bitince herşey bitmiyor kizlar hiçbirşey eşinizle aranizdaki sevgi kadar mühim değil, ben bugün hayatimi degistircek b kararla boşanmaya karar verdim akşam memlekete doncem, kahrolcak ailrmm hele annem.., şuan geberiyorum üzüntüden mutsuzluktan ağlamaktan.....
Mutlaka bir şeyler olmuştur. Erkeğin olumsuz, anlayışsız, çözüm üretmeyen tavrı o evliliğin gidişatı hakkında fikir verir. Bu bir hastalık. Ya eşinin yanında beraber savaşır ya da yuvası talan olsun diye uğraşarak niyetini belli eder. Boşanmaya kadınlar karar verir. Ama bu kararı erkekler aldırır aslında. Çünkü çoğunda boşanacak yürek yoktur.Peki sebep ne canım? Sadece vaji mi ? Yoksa vajiyle birlikte gelen sorunlarmı ? Bak burda bi sürü kişiyiz ve hiçbirimizin hayatı dört dörtlük değil..can çekişen bi evliliği yaşatmaya çalışmak bana görede doğru değil ancak ayrımını iyi yapmalısın sırf vajiyim diye bu kararı aldıysan çok büyük yanlış olur.
Vajili kadınların kocalarının çoğu zaten anlayışsızMutlaka bir şeyler olmuştur. Erkeğin olumsuz, anlayışsız, çözüm üretmeyen tavrı o evliliğin gidişatı hakkında fikir verir. Bu bir hastalık. Ya eşinin yanında beraber savaşır ya da yuvası talan olsun diye uğraşarak niyetini belli eder. Boşanmaya kadınlar karar verir. Ama bu kararı erkekler aldırır aslında. Çünkü çoğunda boşanacak yürek yoktur.
Canım vajiyi atlatmıştı o geçenlerde düşük yaptı hatta başka bi sebebi olmalı.Peki sebep ne canım? Sadece vaji mi ? Yoksa vajiyle birlikte gelen sorunlarmı ? Bak burda bi sürü kişiyiz ve hiçbirimizin hayatı dört dörtlük değil..can çekişen bi evliliği yaşatmaya çalışmak bana görede doğru değil ancak ayrımını iyi yapmalısın sırf vajiyim diye bu kararı aldıysan çok büyük yanlış olur.