• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmustan sonra normale donemedim yardım

Kucukgelinhanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
23
7
1
28 yasindayim 10 aylik evliyim yarida biraktigim bir vajinusmus tedavisi gecmisim var.kendi cabalarimla atlattim (saniyormusum) her birliktelikte canim cok aciyor istemiyorum tuvaletim geliyor (afedersiniz ama)iliski denen bisey kalmadi.deneme oncesi yakinlik var ya (anladiniz siz) onda da islaklik olamiyor .aciyacak dedikce de kupkuru kaliyorum.kadinlar iliskiden zevk almaz mi?iyice kopmak uzereyiz

Almaz olur mu tabiki kadınlar da zevk alır hatta eşine de zaman zaman kadın yaklaşır sırnaşır. Sen tedavini bir an evvel tamamla. Sakin ol stress yapma güzel olacak diye kendini ikna et.

Kadinlar dol yolundan degil de klitoristen zevk alir diye okudum bir doktorun yazisinda. Yani birliktelik esnasindaki zevk bizde olmaz mi valla yanima yanasacak da canim aciyacak diye tuylerim diken diken oluyo

28 yasindayim 10 aylik evliyim yarida biraktigim bir vajinusmus tedavisi gecmisim var.kendi cabalarimla atlattim (saniyormusum) her birliktelikte canim cok aciyor istemiyorum tuvaletim geliyor (afedersiniz ama)iliski denen bisey kalmadi.deneme oncesi yakinlik var ya (anladiniz siz) onda da islaklik olamiyor .aciyacak dedikce de kupkuru kaliyorum.kadinlar iliskiden zevk almaz mi?iyice kopmak uzereyiz

tedavi ol canım hemen hiç zaman kaybetmeden ve utanmadan...

Arkadaşlar aynı durumu şuan yaşıyorum. Yeneli 1 ay oldu fakat yoğun acı hissediyorum gene ve tabi zevk alamıyorum, bu acı nasıl geçer

Back