Vajinusmustan kurtulmak için neler yapabilirim.

Yellow__bhr19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
9
2
1
34
Merhaba canlarım ben 14 aydır çok hafif vajinusmus teşhisiyle uğraşıyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz kendımı cok caresız hissediyorum k.k'nü eşim önerdi hep yorumlarınızı okuyorum bebek yagı İle parmak egzersızı yapıyorum(günde kaç saat yapayım) vaji darmış wajına genısletme ameliyatı oldum daha cok kolay olur dıyorlar o noktaya geldımi tedırgin oluyorum eşimi itiyorum kızlar lütfen banada yardım edin daha ne Kadar devam edicem p.egzersizine bunuda hiç bilmiyorum artık bende mutlu bir aile kurmak istiyorum.

Kızlar bende vajinusmusu nasıl tek başıma yendiğimi anlatacağım. Öncelikle 1.5 yıllık evliyim. Bi türlü yapamadım. Sonra özel bi hastanede bir doktora göründüm bana vajinusmus olmadığımı sadece kendimi kastığımı kayganlaştırıcı kullanarak tekrar denememi söyledi. Daha sonra yine yapamadım. Son çare Ankara’da televizyonlarda da çıkmış bi doktorun kliniğine gittik bana orta derece vajinusmus olduğumu 3 günde garantili bunu yenebileceğimi söylediler 6500 TL dediler. Şok oldum bir doktor vajinusmus olmadığımı söylerken vajinusmus kliğine gidip vajinusmus olduğumu öğrendim tabiki aklıma direk para için böyle birşey olabileceği geldi sonra bilgi istedim nasıl yeniyoruz 3 günde diye bana kesinlikle parmak egzersizi olmadan çubuklar ve uyuşturucu kremler yardımıyla dediler. Ve bunun içinde 350 lira gibi bi para ödedik. Sonra ben biraz araştırma yaptım. Bir tane kitap aldım bir psikolog ve doktorun beraber yazdığı vajinusla alakalı bir kitap orada vajinal yapıyı iyi incelemem gerektiği yazıyordu. Ayna ile 3-4 gün sadece altı inceledim daha sonra o çubuk dediği şeyleri araştırdım onların ismi dilatör diye geçiyor boy boy önce en küçük boydan başlayarak kitaptaki uyarılara göre çalıştım. En büyük boyu normal penis boyu olduğu için ilk seferde zorlandım onda da kayganlaştırıcı kullandım ve yaptım. Sonra ilişki denedik kayganlaştıcıyla önce en büyük dilatörü deneyip sonra ilişkiye girdim birkaç seferden sonra dilatörleri kaldırdım ve artık yenmiştim kızlar 2 ay önce yendim ve şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür inanın hiç zor değil bence ihtiyacınız olan bu işle ilgili uzman kişilerin yazdığı kitaplar ve kesinlikle dilatör. Aynada incelediğimde anlamıştım zaten o esnek yapıyı. Belki de çoğumuz bizim gibi bilinçsiz kendimizin organlarımızın farkında olsak yeter bence.. inşallah bir kişiye bile olsa faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…