Vajinusmustan kurtulamiyorum lutfen yardimmm

Melodiam

❤'im Ezgi'm🎶
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
760
1.170
Arkadaşlar merhaba bende 10 aylık evliyim ve 1. Ayimda farkedip doktora gittim ama doktor bana hep bildigim şeyleri söyledi parmak egzersizi ile başladık lakin ben parmak egzersizi yaptığımi sanıyormuşum ama sadece ust taraftan asagi vajinaya dokunmakla kaliyormusum :)2 ayim bosu boşuna gitti diyebilirim ve doktoru biraktim .bu sitede okuduklarım sayesinde kendim parmak egzersine dogru bi şekilde başlayıp 2 parmak 2 boguma ilerledim hatta uyuşturucu sprey ile eşimin 3 parmağını bile aldım penis basını da alıyordum lakin ilerlemeyi bi türlü yapamıyorduk. sonraki aylar ilerleme kaydediyorduk tam yok cenaze idi yok esimin sehir disi gorevi idi adapte olamadik sonra kaldigimiz yerden devam ettik pozisyon denedik habire ama burda yazılanlar gibi üst pozisyonda yapamıyordum ben .bi gün yine her pozisyonda denedik en son yatak ucuna gelip karnıma 2 yastık koyacak şekilde yüz üstü uzandım biraz acı hissetmeye başladım ama kendimce dedim ki daha penis başıdır heralde biraz sabret ama yarisina kadar girmis bi 10 saniye anca sabredebildim eşim çıktıktan sonra baktık ki kan geliyor aha dedik oldu sonunda eşim havalara uçtu tabi ama ben ağrı ve yanma hissettim 2 3 peçete burun kanarda silersiniz ya öyle bi kan geldi sonra uzandım biraz tuvaletimi yapmaya gittiğimde klozet baya kan oldu ama sonra kesildi ertesi gun deneyelim dedik yine ayni sekilde hic alamadim canim yandi baktik yine kan geldi ve bu 2 gun her tuvaletimi yapmaya gittigimde afedersiniz ıkınınca yine peçete kan geldi (buarada baya kırmızı taze kan seklinde) ama boyle surekli degil ara ara dedigim sekillerde .bugun 3.gunum hiç kanamam olmadı ama ben korkuyorum yine kan gelir mi canım acır mi diye ne yapmam lazım lütfen yardım edin. Bu kanama normal mi ?ne zaman düzene girecek ?biktim bunaldim artık gerçekten zorlu bi süreç Allah herkesin yardımcısı olsun

Canım benimde öyle oldu kanaman kesilir . Ama acı eskisi kadar olmasada ikinci üçüncü seferde gene acır . Sonra yavaş yavaş o acida geçer . En zor yeri atlatmışsın az daha dışını sık bundan sonrası çok kolay

Canım benimde öyle oldu kanaman kesilir . Ama acı eskisi kadar olmasada ikinci üçüncü seferde gene acır . Sonra yavaş yavaş o acida geçer . En zor yeri atlatmışsın az daha dışını sık bundan sonrası çok kolay
Ayy arkadaşım Allah razı olsun içimi rahatlattin sagolasin 🙏 dun gece tekrar denedik dediğin gibi oldu ve çok az kan geldi .yalnız penisin yarisina kadar alabiliyorum canım yandığından ilerlemiyorum. Tam anlamiyla birlesme ne zaman gerceklesir peki ? Diger pozisyonlarda neden yapamiyorum ?ayrica kafamdan yine acıyacak mi yine kan gelecek mi sorularını atip tam konsantre olamıyorum o yüzden de kasıyorum kendimi tabi :KK43:

Canım ben senden de beterdim. Ama emin ol hepsi geceçek . İlk zamanlar sadece bir pozisyondan yapabilirsin zamanla zamanla hepsi olcak . Sen zevk almaya bak o zaman acın daha çok azalicak

Canım ben senden de beterdim. Ama emin ol hepsi geceçek . İlk zamanlar sadece bir pozisyondan yapabilirsin zamanla zamanla hepsi olcak . Sen zevk almaya bak o zaman acın daha çok azalicak
Bende aynı durumdayım acıma sebebi kasıyor olmak değil mi ?siz nasıl yendiniz Daha doğrusu ağrı oldu mu diyeyim

Canım bu çok normal.. benim 1 hafta boyunca az az kanamam devam etti günlük ped takıyordum.. Tam olarak gerçekleşene kadar hafif bir sızı hissedersin ama ilişki tam olduktan sonra birdaha o sızıyı acıyı falan hissetmeyeceksin.. 1 kerelik bir sızı.. Kapat gözlerini eşine teslim et kendini.. Acıma, yanma da hissetsen bir kerelik birdaha bu acı olmayacak diye kendni şartla ve kasma kasnca oluyor o acı bende kendmi çok kasmştm.. Sadece eşime bağırsam da ağlasam da beni dinleme birkerede olsun bitsn dedim 😂😂😂😂 Eğer eşm beni dinlemeseydi büyük ihtimal bende daha yapamazdm 😁😂

Canım bu çok normal.. benim 1 hafta boyunca az az kanamam devam etti günlük ped takıyordum.. Tam olarak gerçekleşene kadar hafif bir sızı hissedersin ama ilişki tam olduktan sonra birdaha o sızıyı acıyı falan hissetmeyeceksin.. 1 kerelik bir sızı.. Kapat gözlerini eşine teslim et kendini.. Acıma, yanma da hissetsen bir kerelik birdaha bu acı olmayacak diye kendni şartla ve kasma kasnca oluyor o acı bende kendmi çok kasmştm.. Sadece eşime bağırsam da ağlasam da beni dinleme birkerede olsun bitsn dedim 😂😂😂😂 Eğer eşm beni dinlemeseydi büyük ihtimal bende daha yapamazdm 😁😂
😂 onu ben değilde eşim diyor acaba sen dur acıyo aşkım derken seni dinlemesem mi birden ittirsemmi diyor🤣sakın dedim yok yavaş yavaş ruhumu teslim edecekmisim gibi hissediyorum napim 😧 buarada yine ayni pozisyon aynı acı ama kanama yok artık olmadı sonunda ben de sizin gibi diyeceğim beni dinleme yalvarsam da durma ama bakalım ne zaman🤣

😂 onu ben değilde eşim diyor acaba sen dur acıyo aşkım derken seni dinlemesem mi birden ittirsemmi diyor🤣sakın dedim yok yavaş yavaş ruhumu teslim edecekmisim gibi hissediyorum napim 😧 buarada yine ayni pozisyon aynı acı ama kanama yok artık olmadı sonunda ben de sizin gibi diyeceğim beni dinleme yalvarsam da durma ama bakalım ne zaman🤣
Hahahaha 😂😂😂😂 Başka.türlü olmuyor ya
. Kendimi de çok kasmıştım 🙄 En sonunda bu gece olmazsa bidaha olmaz yapamam beni dinleme dedim 😂 ama bina rağmen 3. Günde tamamen gerçekleşti 😁

Hahahaha 😂😂😂😂 Başka.türlü olmuyor ya
. Kendimi de çok kasmıştım 🙄 En sonunda bu gece olmazsa bidaha olmaz yapamam beni dinleme dedim 😂 ama bina rağmen 3. Günde tamamen gerçekleşti 😁
Peki nasıl bir acı çok mu dayanılmaz orn3k verebilir misiniz ?

Peki nasıl bir acı çok mu dayanılmaz orn3k verebilir misiniz ?
Benim çok dardı canım birde kendimi çok kastım o yüzden biracck canım acıdı ama kendisini rahat bırakıp ön sevişme süresini uzun tutanlarda acı falan olmuyor.hiç hissetmiyorlar bile.. Acıyacak diye birşey.yok yanu canım kendinizi korkutmayın.. Beni biraz korkuttular o yüzden kendimi çok kastım siz kasmayn 🤭🤭

Benim çok dardı canım birde kendimi çok kastım o yüzden biracck canım acıdı ama kendisini rahat bırakıp ön sevişme süresini uzun tutanlarda acı falan olmuyor.hiç hissetmiyorlar bile.. Acıyacak diye birşey.yok yanu canım kendinizi korkutmayın.. Beni biraz korkuttular o yüzden kendimi çok kastım siz kasmayn 🤭🤭
Iste kasıp bacaklarımı açamıyorum ben ama bugün deneyeceğim kendimi rahatlatiyorum günlerdir inşallah olur ya . Tebrik ederim sizide

Iste kasıp bacaklarımı açamıyorum ben ama bugün deneyeceğim kendimi rahatlatiyorum günlerdir inşallah olur ya . Tebrik ederim sizide
Evet bende açamıyordum bacaklarımı 😂 birşey değil hem kendimi hem eşimi.zorluyordu bu durum 🤭 Islaklık ve rahat bırakmak çok önemli
. Unutmayın birkerelik birşey sonra ki ilişkilerinzde birşy olmayacak 🤗🤗 Allah yardmcınız olsun 🤗🤗

Evet bende açamıyordum bacaklarımı 😂 birşey değil hem kendimi hem eşimi.zorluyordu bu durum 🤭 Islaklık ve rahat bırakmak çok önemli
. Unutmayın birkerelik birşey sonra ki ilişkilerinzde birşy olmayacak 🤗🤗 Allah yardmcınız olsun 🤗🤗
Teşekkür ederim amin inşallah olur bi defa cesaret geldi 😁😁😁😁

X