- 15 Ocak 2020
- 760
- 1.170
Arkadaşlar merhaba bende 10 aylık evliyim ve 1. Ayimda farkedip doktora gittim ama doktor bana hep bildigim şeyleri söyledi parmak egzersizi ile başladık lakin ben parmak egzersizi yaptığımi sanıyormuşum ama sadece ust taraftan asagi vajinaya dokunmakla kaliyormusum :)2 ayim bosu boşuna gitti diyebilirim ve doktoru biraktim .bu sitede okuduklarım sayesinde kendim parmak egzersine dogru bi şekilde başlayıp 2 parmak 2 boguma ilerledim hatta uyuşturucu sprey ile eşimin 3 parmağını bile aldım penis basını da alıyordum lakin ilerlemeyi bi türlü yapamıyorduk. sonraki aylar ilerleme kaydediyorduk tam yok cenaze idi yok esimin sehir disi gorevi idi adapte olamadik sonra kaldigimiz yerden devam ettik pozisyon denedik habire ama burda yazılanlar gibi üst pozisyonda yapamıyordum ben .bi gün yine her pozisyonda denedik en son yatak ucuna gelip karnıma 2 yastık koyacak şekilde yüz üstü uzandım biraz acı hissetmeye başladım ama kendimce dedim ki daha penis başıdır heralde biraz sabret ama yarisina kadar girmis bi 10 saniye anca sabredebildim eşim çıktıktan sonra baktık ki kan geliyor aha dedik oldu sonunda eşim havalara uçtu tabi ama ben ağrı ve yanma hissettim 2 3 peçete burun kanarda silersiniz ya öyle bi kan geldi sonra uzandım biraz tuvaletimi yapmaya gittiğimde klozet baya kan oldu ama sonra kesildi ertesi gun deneyelim dedik yine ayni sekilde hic alamadim canim yandi baktik yine kan geldi ve bu 2 gun her tuvaletimi yapmaya gittigimde afedersiniz ıkınınca yine peçete kan geldi (buarada baya kırmızı taze kan seklinde) ama boyle surekli degil ara ara dedigim sekillerde .bugun 3.gunum hiç kanamam olmadı ama ben korkuyorum yine kan gelir mi canım acır mi diye ne yapmam lazım lütfen yardım edin. Bu kanama normal mi ?ne zaman düzene girecek ?biktim bunaldim artık gerçekten zorlu bi süreç Allah herkesin yardımcısı olsun