Vajinusmus

Nil hanım kendisini ben direk tanımıyorum..arkadaşım ile ile 3-4 kez görüştüler ve sorunu aştı..O kişiden habersiz ismini burada paylaşmak istemedim..belki de bunu istemeyecek..ancak bu konuda iyi olduğunu biliyorum..şu bir gerçek ki hepsi de zihnimizin oyunu

Kişiyi doğrudan tanımıyorum..arkadaşım aynı sorunu uzun süre yaşadı..3-4 kez görüştüler ve sorunu aştılar...kendisinden habersiz ismini paylaşmak istemedim. bu alanda ço iyi olduğunu duydum..tüm korkular, hepsi zihnimizin bir oyunu aslında

Vajinusmus sıkıntısını bende yaşadım . Üstelik yaşadığım yer mahrumiyet bolgesiydi doktor psikolog hak getire. Başka bir ilçeye gidiyorduk eşimle birlikte tedaviye . Sorunu yaşayan arkadaşlarım öncelikle gonlunuz ferah olsun . 11 ay yaşadım bu sıkıntıyı . Kendi kendine de asilabileçek bir sorun bu . Ama yok olmuyorsa bir psikiyatrı ye başvurabilirsiniz. Biz yaklasik 3 ay psikiyatri ye giderek yendik bu sıkıntıyı.

Arkadaşlar vajinusmus denen bela bende de mevcut. Seanslarımız bitti fakat hala yapamıyorum lutfen bana yardim edin yapabilir miyim yapanlar nasıl yaptı

Arkadaşlar vajinusmus denen bela bende de mevcut. Seanslarımız bitti fakat hala yapamıyorum lutfen bana yardim edin yapabilir miyim yapanlar nasıl yaptı
Doktora gittiysen olmadıysa doktor ne dedi canım seanslara devam etseydi bıraktırdı mı doktor .bende doktora gideceğim tedaviye başlayacağım .vajinusmıs %100 sonuç veriyor neden olmadı ki

Haftaya tekrar verdi randevu bilemiyorum neden olmadığını ama moralim cok bozuk ne zormus

SEni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ama doktorla çözebileceğime çok inanıyorum ama çok korkumda var olmazsa diye...o kadar zor bir durum ki hayatımıza yansıyo ve gerçekten bu durumu anlayan insanlar istiyoruz etrafımızda...

Seanslar sonunda bende yapamamistim kızlar . Sakın korkuya kapılmayın olabilir . İlla seans sonunda olacak değil. Ben de kendimi seanslar in sonucunda olmalıymış gibi odaklamistim. Bu sebeple seanslar bitmesin istiyordum . Seansın bitecek olması korkutuyor du beni hatta . Ve nitekim korktuğum başıma geldi . Psikiyatrı nin kapısına dahi gittiğimizde boğazım dugumleniyordu. Ama doktorum sağolsun çok destek oldu . Tekrar aynı seansları başa aldık ve şükür yendik . Rabbim yardımcınız olsun insallah

Inşaallah arkadaşlar dua edelim. Bu durum geçmezse çok uzulecegim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…