- Emoji Skoru
- 1.298
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Vintageseven
-
Bende bgn basladimmm Allah yardimcimiz olsun yapicaz insaallahegzersize başladım rabbim yardımcımız olsun
Bende kucuk pasta mumlarinin 4 tanesini prezervatife koydum vazelin surdum o sekilde oldu kalinlastrcam gtgide ama parmak sokamiyorm aparat mum rahat gelio farketmes degilmiMum denedim bugün rahat oldu ama anestol sürdüm
son durum ne arkadaşlarBende bgn basladimmm Allah yardimcimiz olsun yapicaz insaallah
Ben insaallah bu haftasonu esli denemeye gecicem gibi gorunuyor cewresi 11cm olan aparati alabiliyorum ama 13 14 cm olan penisle ayni die okumustum bakicam iste bu hafta sonu inssson durum ne arkadaşlar
inşAllah güzel sonuç alırsınız Allah yüzünüzü güldürsünBen insaallah bu haftasonu esli denemeye gecicem gibi gorunuyor cewresi 11cm olan aparati alabiliyorum ama 13 14 cm olan penisle ayni die okumustum bakicam iste bu hafta sonu inss
forumda anestol kremden bahsediliyor işe yarıyormu gerçekten acaba tavsiye etmeyenlerde var yakıyormuş falaninşAllah güzel sonuç alırsınız Allah yüzünüzü güldürsün
Aminn insaallah hepimizin canimmminşAllah güzel sonuç alırsınız Allah yüzünüzü güldürsün
Onlar nedir canim msj atarmisin banadaBende haydar dümenin reçetesinden kas gevşeticiyle spazm gidericiyi denicem
burda paylaşsanız herkese yardımcı olmuş olursunuzArkadaşlar bu konuda ciddi anlamda size yardımcı olabilirim...çevremde bu sorunu yaşayan insanlar hep oldu...inanın çok kısa sürede kurtulanlar var..çok basit yollarla hemde...Bana dua edeceksiniz sonucu gördükten sonra..bana özelden ulaşın mutlaka arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?