• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

Ben ne mum ne parmak ne kulak copu sokamiyorum napicam bilmiyorum ya kizligin ortasindaki deligi bulamadim hala dokunarak nasil yapabilirim kolayca bilmyrm

İnan bende bulamadım o deliği doktor hafif yırtılmış dedi ama ben göremiyorum mumla zorluyorum

Vajinismus sorununda çiftler ne yapmalı?
Vajinismus sorununa karşı çiftler ne yapmalı? Vajinismus tedavi edilebilir mi? Vajinismus problemi yaşayan çiftlerin dikkat etmesi gereken hususlar hakkında tüm merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapisti Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

bende bu illeti aylar hatta yıllar sonra yendim ama bizim durumuzu tetikleyen seyler vardı ilk gecemizin balayımızın aile nedenlerinden dolayı üzüntülü geçmesi vs. ben Haydar Dümen recetesiyle yendim zaten 1 kere olunca korku gidiyor. tavsiye ederim tamamına gerek yok sadece emla krem ve sprey vardı markasını etten bakarsınız ikisi yetti bana. ara ara yine kullandım spreyi bi süre sonra gereksiz geldi şükür şuan 24 haftalık hamileyim.

Arkadaşlar vajinusmus konusunda sorun yaşayan bir arkadaşım vardı...5 yıl bu sorunu yaşamış..Kocaeli de bir bir profesyonel koç var...aynı zamanda nlp uzmanıymış...ondan yardım aldı..sanırım 3-4 görüşmede aşmış..merak eden olursa detayını sorarım..galiba adı cuma ceylan demişti

Arkadaşlar bu konuda ciddi anlamda size yardımcı olabilirim...çevremde bu sorunu yaşayan insanlar hep oldu...inanın çok kısa sürede kurtulanlar var..çok basit yollarla hemde...Bana dua edeceksiniz sonucu gördükten sonra..bana özelden ulaşın mutlaka arkadaşlar

Arkadaşlar bu konuda ciddi anlamda size yardımcı olabilirim...çevremde bu sorunu yaşayan insanlar hep oldu...inanın çok kısa sürede kurtulanlar var..çok basit yollarla hemde...Bana dua edeceksiniz sonucu gördükten sonra..bana özelden ulaşın mutlaka arkadaşlar
burda paylaşsanız herkese yardımcı olmuş olursunuz

Back