• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmus

lugesay

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
2
0
6
İstanbul
vajinusmus sorunu bende 1 yıldır varmış ama anlayıpta gitmemiz 1 hafta oldu sürekli çözeriz diye erteledik şimdi de eşim herşeyden soğudu bana yaklaşmak dahi istemiyor,doktora gittik beraber çabamı görüyor ama şimdi sorunun kendinde olduğunu nasıl çözümleriz diye düşündüğünü düşünüyrum egzersizlere başladım ama bu korkuları yenip nasıl olabileceği düşünmekten yoruldum hep diyorum unutucaz her şey eskisi olucak diye düşünüyorum ne olur dua edin bu durumu atlatmak kocamla eskisi gibi olmak istiyorum böyle kocalarda soğukluk yaşayan oldu ve duzelten oldumu kafayı yıcem yardım edın :((( salı gunu deneme yapmamız lazım olumsuz olmasından cok korkuyorum

vajinusmus sorunu bende 1 yıldır varmış ama anlayıpta gitmemiz 1 hafta oldu sürekli çözeriz diye erteledik şimdi de eşim herşeyden soğudu bana yaklaşmak dahi istemiyor,doktora gittik beraber çabamı görüyor ama şimdi sorunun kendinde olduğunu nasıl çözümleriz diye düşündüğünü düşünüyrum egzersizlere başladım ama bu korkuları yenip nasıl olabileceği düşünmekten yoruldum hep diyorum unutucaz her şey eskisi olucak diye düşünüyorum ne olur dua edin bu durumu atlatmak kocamla eskisi gibi olmak istiyorum böyle kocalarda soğukluk yaşayan oldu ve duzelten oldumu kafayı yıcem yardım edın :((( salı gunu deneme yapmamız lazım olumsuz olmasından cok korkuyorum

Merhaba öncelikle, ben de vajıyi evlandikten 1 yıl sonra çözdüm, doktora gittim ve 4 günde çözüldü, bunu yenmede öncelikle psikoloji çok önemli ve eşinin sana desteği, benim eşim çok anlayışlıydı, hiç soğumadı, yapamasak da sen benim için daha önemlisin diyodu, bide dünya da bu işi yapamayan yok unutma, elbette çözersin ve çözünce de eşinle herşey normale döner

öncelikle teşekkür ederim eşim anlayışından eksiklik olmadı ama sorunun şimdi kendisinde olduğunu ve afdersinz sertleşme vs gibi sorunlarda ön plana çıktı 2 aydır normal değil çünkü 3 yıldır karı koca olma heycanıyla evlendık hersey guzel dı ama sureklı bu ılıskıye gırme bende eksık kalıyordu gıremıyordum doktora gıttık egzersız verdı ama sımdı otomatık olarak esım kotu oldu bana destek oluyr ama ıcınden gelsede gelmesede gostermeye calısıyor ama kararsız olucakmı olmucakmı hersey den soyutlamaya basladı hem ıstıor hem ıstemıor hersey eskısı gıbı deıl ama yapında herseyın eskı halıne donecegını bılıorum ama nasl yapacagım doktor cok guze destek oldu ama ben parmak egzersızını yaporum sımdı de p.. nasıl buraya gırecegı davasnı surduruyorum ıcımde evlılıgım tehlıke altına gırsın ıstemıyorum oda erkek ıhtıyacı var bız kadınlar aramayız ama erkektekı psıkolojı cok farklıymıs ben bunu anladım hersey guzelken kendınden suphe duymaya basladı erkegım ama nasıl olur dıye psıkolojık olarak ılk baslarda ınanılmaz destekcıydı onemlı deıl dıyordu ama ınanın sonradan patlak verebılıyormus buna ınandım sımdı carsamba gunu bu olayı denıcez ama umarım yapabılırız cok korkuyorum yıne kasılacagım dıye

Arkadaşlar lütfen bana da yardım edin iki aylık Evliyim hala tam birlikte olamadık dediğiniz parmak egzersizlerini demedim eşimle birlikte olurken yarıya kadar içime alabiliyorum devamı gelmiyo tam girmiyo yani çok canım acıyo kan da geldi nerde hata yapıyoruz lütfen benim durumumda olanlar bana ulaşsın

Back