vajinusmus

dewrim_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
20
0
86
36
Ankara
mrb arkadaslar ben 22 aylık evliyim vajinusmus için 4 seans psikologa gittim parmak egzersizlerini basardım 2 parmak 3 boğuma kadar yaptım ilişkiyi denemeyi yasaklamıstı doktorum o kadar kendime güvenım geldi ve korkularım gitmiştiki eşimle denemek istedim o altta ben ustte dizlerimin üstünde pozisyonda gleidgelen k.jeli sürdüm ve elimle penisi vajinamın içine yerlestirdim derin nefes alıp tamamını aldım ve birlikte olabildik aklımda bir soru işareti kaldı adetime bir gün vardı acaba genişlediği içinmi oldu adetim bitti tekrar denediğimde yapamassam diye cok korkuyorum sizce tekrarlarmı ???

mrb arkadaslar ben 22 aylık evliyim vajinusmus için 4 seans psikologa gittim parmak egzersizlerini basardım 2 parmak 3 boğuma kadar yaptım ilişkiyi denemeyi yasaklamıstı doktorum o kadar kendime güvenım geldi ve korkularım gitmiştiki eşimle denemek istedim o altta ben ustte dizlerimin üstünde pozisyonda gleidgelen k.jeli sürdüm ve elimle penisi vajinamın içine yerlestirdim derin nefes alıp tamamını aldım ve birlikte olabildik aklımda bir soru işareti kaldı adetime bir gün vardı acaba genişlediği içinmi oldu adetim bitti tekrar denediğimde yapamassam diye cok korkuyorum sizce tekrarlarmı ???
Canım tebrik ederim. Tekrar denediğin zaman da yapacaksın rahat ol. Bende de bu endişe olmuştu adetim araya girdi bi kaç gün yapmadık ama bitince kaldığı yerden devam etti. Olumsuz düsünme tekrar olmazsa, yapabilir miyim falan diye. Olumlu şeyler düşün artık gırebildiğini kabul ettin sonuçta. Yine kaygan olmasını sağla oranın rahatla kendiliğinden olacaktır bisiklete binmek gibi ögrenince tekrar unutmazsin :)

Canım aynı senin gbi bnde düşünmüştüm aynı tarif ertiğin şekilde olmuştu bizimkide inanamadım gözlerimi kapattım yaptım açtğımda hepsi çoktan gitmişti :) adetin bitincede jelle yap gene kaygan olsun ama hiç korkma bi kere oldu artık devamı çok rahat gelir bi zaman sonra kendin istyceksin bunuda unutma :)

Canım bebe yağı da kullanablirsin biz öyle yapmıştık . 3 ay boyunca bizde ypmadık dha sonra parmaklar gitmeye başlayınca için bi rahatlıyo bn gtmedm psikoloğa kendim aştım ama parmakta hiç acımıyoki bebe yağını sür yavaşça yolla
Ben parmağımı bile sokamıyorum nasıl yapıyorsunuz jelin adı ne acaba[/QUOTE

Back