• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

dlknq1

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2024
39
11
8
23
Kızlar merhaba hepinize.
Ben aylar önce yine buraya Vajinusmus için yazmıştım aranızdan yardımcı olan arkadaşlar oldu sağ olsunlar.
Şimdi benim sizden Dilatör konusunda yardım almam lazım. Ben Dilatör seti aldım. Az önce bebek yağı ile birlikte denedim. 3 ü de girdi rahatlıkla hiç acı da olmadı. 4. Yü denemeye çalıştım ancak yapamadım. Nasıl yapabilirim denemedim ama yarın tekrar yapacağım, olana kadar üstüne gideceğim inşallah. Bana bu tavsiyeleriniz var mıdır?
Bu arada eşimin p.sini ucundan girmişti ama tabi tam olmadı.
Bizim pozisyonumuz da ben altta iken denedik hep.
Yardımcı olup deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ✨

Son düzenleme:
3 de rahat girmiş 4 de girer canım hiç sıkma işer gibi rahat bırak kendımı resmen inanki Ohhhhh allahım dünya varmış diyeceksin hatta bunlar kötü eş daha iyi diyeceksin ben zamanında bunu nasıl yapmışım diyeceksin sadece sıkma kendini serbest bırak işer gibi rahat ol o esnada ıkın arada allahım inşşşallah hiç bir kadın cekmeson şu illeti

3 de rahat girmiş 4 de girer canım hiç sıkma işer gibi rahat bırak kendımı resmen inanki Ohhhhh allahım dünya varmış diyeceksin hatta bunlar kötü eş daha iyi diyeceksin ben zamanında bunu nasıl yapmışım diyeceksin sadece sıkma kendini serbest bırak işer gibi rahat ol o esnada ıkın arada allahım inşşşallah hiç bir kadın cekmeson şu illeti
Ya çok teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur. Pes etmeden devam edeceğim. Dualarınızı eksik etmeyin 🌸

Ya çok teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur. Pes etmeden devam edeceğim. Dualarınızı eksik etmeyin 🌸
Rahat çok rahat olun 3 tane alıyorsunuz 4 cude kolay Allah yardımcınız olsun bitince bana da güzel haberler verirsin inşallah 💓

Back