Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uyuşturucu krem ve spreyle yenmiştim tabi egzersiz de yapmıştımLütfen bana vajinusmus hakkında tavsiyelerinizi ve yapmam gerekenleri anlatır mısınız ilişki esnasında yirtilacakmis hissi oluştuğu için hic bir sey yapamıyorum
Doktora gittim fiziksel olarak herhangi bir sorunum yok parmak egzersizi verdi ve yeterli olmuyorGitmediyseniz doktora gidip gercekten fiziksel bir engel olup olmadigini ogrenebilirsiniz.
Onun disinda kimsenin ilişkide vajinasi yirtilmaz, kocaman bebek doguyor o kanaldan.
Ben tedavi ile yendim egzersiz ve kayganlaştırıcı krem cok etkili oldu bende kac ay yapamadım yapabileceğmede inanmıyodm ama başardm korkulcam gram bisey yol tamamen yanlıs bilgiden sadece kasma nasıl olduğunu bile anlamıcaksınLütfen bana vajinusmus hakkında tavsiyelerinizi ve yapmam gerekenleri anlatır mısınız ilişki esnasında yirtilacakmis hissi oluştuğu için hic bir sey yapamıyorum
Ben kızlık zarını doktora giderek aldırdım ondan sonra korkum çoğaldı yaşımda küçüktü evliliğim bitti ama şimdi eşimle severek evlendim ve hem kızlık zarım olmadığı için hemde eşim çok nazik hareket ettiği için hiç birşey anladım kendiliğinden olduLütfen bana vajinusmus hakkında tavsiyelerinizi ve yapmam gerekenleri anlatır mısınız ilişki esnasında yirtilacakmis hissi oluştuğu için hic bir sey yapamıyorum
Ben 8 yıl vajinusmus yaşadım 5 yıl oldu atlatali her ilişkide perine yirtigi oluyor nasıl olmazGitmediyseniz doktora gidip gercekten fiziksel bir engel olup olmadigini ogrenebilirsiniz.
Onun disinda kimsenin ilişkide vajinasi yirtilmaz, kocaman bebek doguyor o kanaldan.
8 Yıl yaşadım vajinusmusu öyleyken hamile kaldım dogum sonrası yine devam etti vajinusmus parmak egzersizle yendim parmağınızı içinize almaya çalışın ve derin nefes alın inanın oluyorLütfen bana vajinusmus hakkında tavsiyelerinizi ve yapmam gerekenleri anlatır mısınız ilişki esnasında yirtilacakmis hissi oluştuğu için hic bir sey yapamıyorum
O ameliyati bende oldum çok gereksizce yine olmadı zaten ilişki parmak egzersizle yendim 8 yıllık mücadelem var vajinusmusla şükür 5 yıl oldu atlataliBen kızlık zarını doktora giderek aldırdım ondan sonra korkum çoğaldı yaşımda küçüktü evliliğim bitti ama şimdi eşimle severek evlendim ve hem kızlık zarım olmadığı için hemde eşim çok nazik hareket ettiği için hiç birşey anladım kendiliğinden oldu
Ben 8 yıl vajinusmus yaşadım 5 yıl oldu atlatali her ilişkide perine yirtigi oluyor nasıl olmaz