Vajinusmus:)

Dilns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
3
1
28
1 senelik evliligim boyunca malesef ki herkes gibi bende tedavi olmayi erteledim o esnada sürekli araştırma yapıp klinikleri aradım ama yakından takip ettiğim ve bir gün tedavi noktasına gelirsem gideceğim tek adres belliydi Dr.Saygın micozkadioglu:) Ve o gün geldi bir sabah arayıp randevu alıp gittim ilk günden itibaren hayatım değişti bakış açım değişti ne kadar çok şeyi yanlış bildiğimi öğrendim o kadar güzel sabırla herşeyi öğrettiki çevreme yanlış bildiklerimizi anlatıp bende onları bilinçlendirmeye başladığımı fark ettim.Her gün iyiki diyorum iyiki daha fazla ertelemeden saygın bey e ulaştım hayatıma o kadar güzel dokundu ki yıllar gecsede benim icin çok özel bir yerde kalacak. Ve lütfen korkmayın hic bir ağrı yaşamadım kafamda ne kadar gereksiz buyutmusum:) kendime kızıyorum şimdi kendimi vücudumu tanıyorum hiç bir şeyi ertelemeyin hayat çok kısaa....

Ayy canım doktorum :) 2 senelik çilemi bitirdi benimde 3 günde gerçekten ne büyütmüşüz gözümüzde ne kadar boşmuş düşündüklerimiz :) çok geçmiş olsun

Ayy canım doktorum :) 2 senelik çilemi bitirdi benimde 3 günde gerçekten ne büyütmüşüz gözümüzde ne kadar boşmuş düşündüklerimiz :) çok geçmiş olsun
Kesinlikle korktuğumuza deymezmis:) Çok teşekkür ederim sizede çok çok geçmiş olsun❤❤

Merhabalar bende basliycamda nasıl ama online alabilirim şehir dışındayim çünkü nasıl bir yol izleniyor bilgi verebilir misiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…