• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

mochuisle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
101
147
53
Merhaba,
Vajinusmus egzersizleriyle ilgili bana yardımcı olabilir misiniz? Vajinusmusu nasıl yendiniz? Hangi egzersizleri uyguladınız?

Dilatör seti aldım ama nasıl uygulayacağımı bilmiyorum. Siz kendi kendinize mi yendiniz?

Ben parmak egzersizi ile ama ilk baş zorlandım ağlaya ağlaya yaptım sonuncunda da başardım diye mutluluktan ağladım. Orası çok esnek bi yapı aklınızda o olsun sürekli

Merhaba,
Vajinusmus egzersizleriyle ilgili bana yardımcı olabilir misiniz? Vajinusmusu nasıl yendiniz? Hangi egzersizleri uyguladınız?
Merhabalar. Vajinismusu hiç bir yere para vermeden tamamen kendi yöntemlerimle yendim. Sadece parmak egzersizlerini yaptım. Size şunu önerebilirim yoga, meditasyon yapın. Biz vajinismus hastaları ne yazıkki vajinal ultrason olamıyoruz. Ama ben yoga ve egzersizlerle o korkumuda yendim. Üstelik doktor bana vajinismus hastası değilsin dedi

Bende vajınısmusu yendım yada yenmedim bilemıyorum ilk denemede sprey kullandım eşim gel git yaptı oldu dedı hatta baya sevindi ama ben hissetmedim kalktıktan sonra silmemle beraber lekelenmeler oldu daha sonra pembemsi lekeler ve kahve rengi lekeler oldu 1 gün ara verdık sonra tekrardan denedık spreysiz ya affedersiniz ucuna kadar alabiliyorum acıyor ucuna kadar oluyor ne yapmam lazım arkadaşlar ? İlk defa birlikte olduk

Bende vajınısmusu yendım yada yenmedim bilemıyorum ilk denemede sprey kullandım eşim gel git yaptı oldu dedı hatta baya sevindi ama ben hissetmedim kalktıktan sonra silmemle beraber lekelenmeler oldu daha sonra pembemsi lekeler ve kahve rengi lekeler oldu 1 gün ara verdık sonra tekrardan denedık spreysiz ya affedersiniz ucuna kadar alabiliyorum acıyor ucuna kadar oluyor ne yapmam lazım arkadaşlar ? İlk defa birlikte olduk
Hangi spreyi kullandınız ?

Back