Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinusmus
- Konu Sahibi mochuisle
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- vajinusmusuyenmekistiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.066
- 548
Şimdi yazıyorum canımmDilatör seti aldım ama nasıl uygulayacağımı bilmiyorum. Siz kendi kendinize mi yendiniz?
Banada yazar mısınızŞimdi yazıyorum canımm
- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.066
- 548
Dönüş yapıyorum canım tabikiBanada yazar mısınız
Merhabalar. Vajinismusu hiç bir yere para vermeden tamamen kendi yöntemlerimle yendim. Sadece parmak egzersizlerini yaptım. Size şunu önerebilirim yoga, meditasyon yapın. Biz vajinismus hastaları ne yazıkki vajinal ultrason olamıyoruz. Ama ben yoga ve egzersizlerle o korkumuda yendim. Üstelik doktor bana vajinismus hastası değilsin dediMerhaba,
Vajinusmus egzersizleriyle ilgili bana yardımcı olabilir misiniz? Vajinusmusu nasıl yendiniz? Hangi egzersizleri uyguladınız?
- 21 Aralık 2020
- 13
- 8
- 38
- 27
Bende vajınısmusu yendım yada yenmedim bilemıyorum ilk denemede sprey kullandım eşim gel git yaptı oldu dedı hatta baya sevindi ama ben hissetmedim kalktıktan sonra silmemle beraber lekelenmeler oldu daha sonra pembemsi lekeler ve kahve rengi lekeler oldu 1 gün ara verdık sonra tekrardan denedık spreysiz ya affedersiniz ucuna kadar alabiliyorum acıyor ucuna kadar oluyor ne yapmam lazım arkadaşlar ? İlk defa birlikte olduk
- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
Hangi spreyi kullandınız ?Bende vajınısmusu yendım yada yenmedim bilemıyorum ilk denemede sprey kullandım eşim gel git yaptı oldu dedı hatta baya sevindi ama ben hissetmedim kalktıktan sonra silmemle beraber lekelenmeler oldu daha sonra pembemsi lekeler ve kahve rengi lekeler oldu 1 gün ara verdık sonra tekrardan denedık spreysiz ya affedersiniz ucuna kadar alabiliyorum acıyor ucuna kadar oluyor ne yapmam lazım arkadaşlar ? İlk defa birlikte olduk