• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

evliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
93
40
38
Gerçekten korkulu rüya yaşamayan bilemez 🥺🥺 ben eşimle yarı birliktelik yaşıyorum fakat korktuğum için kasılıyorum iki doktora gittim çatala yattım parmakları ile kızlık zarımı kontrol ettiler gıkımmm çıkmadı vajinusmus değilsin sen dediler çözersin dediler . Ama iş o iş olduğu zaman birleşmeyi tamamlayamıyorummm☹️ Kendime dilatör seti sipariş ediyorum sizlerden de yaşadığınız tecrübeleri paylaşmanızı bana cesaret vermenizi bekliyorum yaşamayan bilemez çünkü 🌿

Gerçekten korkulu rüya yaşamayan bilemez 🥺🥺 ben eşimle yarı birliktelik yaşıyorum fakat korktuğum için kasılıyorum iki doktora gittim çatala yattım parmakları ile kızlık zarımı kontrol ettiler gıkımmm çıkmadı vajinusmus değilsin sen dediler çözersin dediler . Ama iş o iş olduğu zaman birleşmeyi tamamlayamıyorummm☹ Kendime dilatör seti sipariş ediyorum sizlerden de yaşadığınız tecrübeleri paylaşmanızı bana cesaret vermenizi bekliyorum yaşamayan bilemez çünkü 🌿
Bende bu şekilde yenmiştim canım emin ol hiç korktuğun gibi olmayacak.😉

Muane olabiliyorsan iyi canım bende o setle yendim birazdaeşine iş düşüyor sen yonlendir eşine bırakma o zamn aparat gibi daha kolayca yaparsın

Merhaba arkadaşım ,6 yıl önce bende bu sorunu yendim ,dr desteği ve o set ile 4 seansta kurtuldum ,sana tavsiyem bazı devlet hastanelerinde cinsel işlev bozuklukları bölümü var o bölümlerde tedavi olabilirsin İstanbul da isen bakırköy devletde var ,ben özel bir muayehanede tedavi görmüştüm ama 6 sene önce 4 bin gibi bir ücret ödemiştim malasef ..o dönem paragı düşünecek halim yoktu ama devletdede böyle bir bölüm varmış sonradan öğrendim.Allahın izniyle yeneceksin üzülme ,başardıktan sonra diyeceksin ki bumuymuş korktuğum şey diyip gülüp geçeceksin ç0nkü gerçekten hiç acımıyor ama vajinusmusta kendini sıkmanda kaynaklı birleşme olmadığı için ağrı duyabilirsin bu normal ,ama sağlıklı notmal bit ilişkşde asla ve asla ağrı acı yok ,benim şimdi 4 yaşında bir yavrum var Allahım senin durumumda ki tüm bayanlara yardım etsin inşalllah

Back
X