Vajinusmus

kaktus18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
7
5
1
35
İki yıllık evliyim. Birçok doktora gittim ancak bir çözüme ulaşamadım. Koşa zaman önce özel bir kliniğe gittim. Yüzde yüz çözüm demelerine rağmen maalesef sorunum çözülmedi. Aparatların her boyuyla egzersiz yapabiliyorum ancak ilişki bir türlü olmuyor. Benim gibi olan var mı? Lütfen yardım edin?

Siz kim oluyorsunuz da insanların rahatsızlıklarıyla dalga geçiyorsunuz. Bunda gülünecek bi şey mi var

Aksine vajinismus gibi bir konunun boyle trollenme ihtimalini dile getirmistim kinayeyle ama anlasilmamis. Vajinismus ciddi bir rahatsizlik. Oyle oyuncaklarla oynuyorum ama esimle yapamiyorum vajinusmus oluyor mu sizce? Ben inanmadim.

Tedavilere başlayıp bir çözüme ulaşamadığınızı düşünüp yarım bırakıyor olabilir misiniz?

Yani mesela tedavi 6 ay sürecek. Siz 4 ayın sonunda fayda görmedim diyerek bırakmayın.

Size verilen zamanı tamamen kullanın.

Bi de terapist harici bir jinekolog ile de görüşün belki bir akıl verir.

Aslında ben de böyle düşünüyorum. Tedavi üç gündü ancak benim için yeterli olmadı.

Aksine vajinismus gibi bir konunun boyle trollenme ihtimalini dile getirmistim kinayeyle ama anlasilmamis. Vajinismus ciddi bir rahatsizlik. Oyle oyuncaklarla oynuyorum ama esimle yapamiyorum vajinusmus oluyor mu sizce? Ben inanmadim.
Kadin hastaliklari bolumunde vajinusmus basligina bir goz atin o zaman 10 bin kusur sayfadir baslik ve ayni sorunu yasayan ilk kisi de degil konu sahibi.

Ben bilinçalti terapisiyle çözdüm. Siz gene iyi durumdasınız ben elimi bile dokunamıyordum . Yaşamayan bilmez . Allah yardımcınız olsun

Aparatlarin her boyuyla egzersiz yapabilip, esinizle yapamamaniz...cinsel yoneliminiz %100 heteroseksuel mi? Emin misiniz yani?
Biraz had mi bilseniz acaba? Utanmıyosunuz hiç insanların rahatsızlıklarıyla dertleriyle alay etmeye!! Burası bir derdim var ! Haddinizi bilin biraz !! Sizin gibiler yüzünden insanlar buraya yazmaya korkar oldu be

Konulara inanmadığınız şüpheli bulduğunuzda lütfen şikayet et butonuna basınız, vajinusmuslu kadınları rencide etmemek için de lütfen incitecek kinayeler yapmayınız.

Evet oluyor, yabancı ülkelerde kadınlar arasında vajinusmus oranı %1-2 'lerdeyken bu oran bizde neden %10 biliyor musunuz?
Çünkü bir erkeğe karşı cinsimize dokunmak, ona karşı çekim hissetmek ayıp, kadınlar bu ayıpla kızlık korumak, kendine dokundurursa namussuz olmak düşünceleri üzerine yetiştiriliyor.
Evlenene kadar en ufak bir cinsel bilgi bile anlatılmıyor, tek yapılan erkeklerden uzak dur, dokundurma, elletme, namusunu koru, bu psikolojiyle büyümüş tüm kadınlar için evlilik gecesi kabus, o geceye kadar korkutularak büyüdükleri erkeklere kendilerini bırakmaları mümkün değil.

Konu sahibesi, siz vajinusmus tedavisi görürken psikolojik destek alıyor musunuz? Almıyorsanız mutlaka destek alın faydasını göreceksiniz.

Mutlaka konumu oku sonuna kadar sonrasında Aparat sipariş et canım . Özeldende yazabilirsin

Bilgisizlik böyle bşy işte ... Vajinismus olan kadınların tek tedavi yöntemleri o oyuncaklarla egzersiz yapmak sizin tabirinizle oynamak!

Çok şükür sonunda ben de kurtuldum. İki aydır bıkmadan usanmadan tedavide önerilen her şeyi yaptım. Sonuç iki ayda uzasa bugün bitti. Bana her türlü ilgiyi gösteren Hera Klinik ailesi ve Ayla Hanıma çok teşekkür ederim. Onlar olmasa asla başaramazdım. Lütfen sesimi duyan ve benim gibi bu hastalıkla uğraşan kadınlar asla pes etmeyin. İki yıl boyunca her yolu denedim ancak nasip bugüneymiş. Pes etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…