O kadar zor durumdayım ki emin olun son çarem olduğu için yardım bekliyorum. Gülmek için size başka şeyler önerebilirim.
Psikolojik olabilir miO kadar zor durumdayım ki emin olun son çarem olduğu için yardım bekliyorum. Gülmek için size başka şeyler önerebilirim.
Siz kim oluyorsunuz da insanların rahatsızlıklarıyla dalga geçiyorsunuz. Bunda gülünecek bi şey mi varAparatlarin her boyuyla egzersiz yapabilip, esinizle yapamamaniz...cinsel yoneliminiz %100 heteroseksuel mi? Emin misiniz yani?
Siz kim oluyorsunuz da insanların rahatsızlıklarıyla dalga geçiyorsunuz. Bunda gülünecek bi şey mi var
Kadin hastaliklari bolumunde vajinusmus basligina bir goz atin o zaman 10 bin kusur sayfadir baslik ve ayni sorunu yasayan ilk kisi de degil konu sahibi.Aksine vajinismus gibi bir konunun boyle trollenme ihtimalini dile getirmistim kinayeyle ama anlasilmamis. Vajinismus ciddi bir rahatsizlik. Oyle oyuncaklarla oynuyorum ama esimle yapamiyorum vajinusmus oluyor mu sizce? Ben inanmadim.
Biraz had mi bilseniz acaba? Utanmıyosunuz hiç insanların rahatsızlıklarıyla dertleriyle alay etmeye!! Burası bir derdim var ! Haddinizi bilin biraz !! Sizin gibiler yüzünden insanlar buraya yazmaya korkar oldu beAparatlarin her boyuyla egzersiz yapabilip, esinizle yapamamaniz...cinsel yoneliminiz %100 heteroseksuel mi? Emin misiniz yani?
Konulara inanmadığınız şüpheli bulduğunuzda lütfen şikayet et butonuna basınız, vajinusmuslu kadınları rencide etmemek için de lütfen incitecek kinayeler yapmayınız.Aksine vajinismus gibi bir konunun boyle trollenme ihtimalini dile getirmistim kinayeyle ama anlasilmamis. Vajinismus ciddi bir rahatsizlik. Oyle oyuncaklarla oynuyorum ama esimle yapamiyorum vajinusmus oluyor mu sizce? Ben inanmadim.
Bilgisizlik böyle bşy işte ... Vajinismus olan kadınların tek tedavi yöntemleri o oyuncaklarla egzersiz yapmak sizin tabirinizle oynamak!Aksine vajinismus gibi bir konunun boyle trollenme ihtimalini dile getirmistim kinayeyle ama anlasilmamis. Vajinismus ciddi bir rahatsizlik. Oyle oyuncaklarla oynuyorum ama esimle yapamiyorum vajinusmus oluyor mu sizce? Ben inanmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?